Пиріжки зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Любіть швидкі гарячі закуски? Пропоную подивитися, як приготувати пиріжки зі свининою. Бдем використовувати свинячий фарш і листкове тісто. Все дійсно дуже швидко, просто і смачно.
Всі приготування займе не більше 35 хвилин. А якщо у вас заздалегідь приготована начинка, то все можна зробити за все хвилин за 20. Це відмінний і до банального простий рецепт закусочних гарячих пиріжків. Обов'язково спробуйте їх приготувати!
- Тісто листкове - 2 штуки(2 список)
- Фарш свинячий - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цибуля зелена - 1 пучок
Подрібнюємо ріпчаста і пір'яний цибулю, дрібно ріжемо помідор і обсмажуємо все це на рослинній олії доготовности фаршу. Потрібно, щоб рідина випарується.
Листкове тісто трохи розгортаємо і ділимо на прямокутники. На кожен прямокутник кладемо по 1-2 ст. Ложки м'ясної начинки.
Накриваємо майбутній пиріжок вільної частиною тіста і виделкою притискаємо краю. Можна просто притиснути подушечками пальців. Я посипаю тісто крупною сіллю для краси.
Вистилаємо деко пергаментом і викладаємо пиріжки. Духовку гріємо до 200 градусів, відправляємо туди випічку хвилин на 15-20. Вони повинні підрум'янитися.