Пиріжки з коржів
(покроковий рецепт з фото)
А я знову до вас з пиріжками! Незважаючи на різноманіття рецептів цієї випічки, її все-таки можна розділити на види. Є пишні дріжджові, а є досить тонкі, такі, як у мене в рецепті.
Цей рецепт родом з Вірменії. Він має начинку із зелені і смажиться на сковороді. Подивіться, як приготувати пиріжки з коржів. Тісто використовується бездріжджове, йому не треба наполягати. Таку випічку зручно взяти на природу. Начинку можна спробувати і іншу, наприклад, сирну.
- Борошно - 500 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Braai - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Шпинат - 1 пучок
- Тя - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Листя салату - 1 пучок
- Щавель - 1 пучок
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки(1 ст. Ложка в тісто, 2 ст. Ложки в начинку)
- Часник - 1 зубчик
- Чорний мелений перець - За смаком
Замішайте тісто з борошна, солі, води і масла.
Зробіть начинку. Всю зелень подрібніть разом з часником. Додайте масло, сіль і перець. Перемішайте.
Тісто розкачати в кілька тонких коржів. У кожну покладіть начинку.
Зліпити тісто в центрі.
Обсмажте вироби на сухій сковороді з обох боків до золотистої скоринки. Смачного!