Пиріжки на соді
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки на соді можна готувати для повсякденного вечері. Робити тісто просто і швидко, воно не вимагає вистоювання.
Подаємо пиріжки на соді зі сметаною. Гарячі пиріжки з'їдаються в міру смаження разом зі сметаною досить швидко. А ще дуже смачно запивати їх кефіром, молоком або солодким чаєм. Але якщо вони залишаться, то в холодному вигляді вони теж дуже смачні. Так що можна робити дві партії. Але звісно, рецепт спочатку потрібно випробувати! Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 450 грам
- Кефір - 300 грам
- Крем - 50 мілілітрів
- Сода - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Начинка - За смаком
У борошно додайте сіль, цукор, соду.
Dolivaem кефір, сметану, олія.
Замішуємо тісто.
Тісто на 20-30 хвилин залиште в спокої, накривши рушником або харчовою плівкою.
Обробити тісто на коржі і покладіть на них начинку.
Пиріжки прішлепніте злегка долонею і посмажте на розігрітій олії.
Смачного!