Тісто для піци на соді
(покроковий рецепт з фото)
М'яке і дуже смачне тісто для піци на соді в домашніх умовах пропоную вам приготувати сьогодні. Продуктів для цього потрібно небагато і один з головних компонентів - сода.
Пропоную приготувати тісто для піци на соді в домашніх умовах за традиційним рецептом. Виходить воно дуже м'яким і зберігається в морозильній камері досить довгий час. Його можна використовувати для багатьох видів випічки, але найкраще воно підходить саме для піци.
- Борошно - 0, 8 кілограма
- Маргарин - 150 грам
- Курячий яйця - 2 штуки
- Крем - 100 грам
- Сода - 5 грам
- Сіль і цукор - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні продукти. Для початку розтопіть маргарин і погасіть соду в сметані. Дайте постояти масі деякий час і приступайте до наступного кроку.
2. У мисці змішайте розтоплений і охолоджений маргарин, цукор, вже збиті яйця, сіль і сметану з содою. Тільки після цього маленькими порціями можна додавати борошно і починати вимішувати тісто. Воно повинно бути не занадто твердим і еластичним.
3. Розкачайте корж необхідного розміру. Тепер на неї можете викладати будь-яку начинку. Якщо його вийшло занадто багато, решту загорніть в харчову плівку і відправте в морозильну камеру. Таке тісто зберігається досить довго.