Тісто для пиріжків на соді
(покроковий рецепт з фото)
Оцініть найпростіший рецепт тесту для пиріжків на соді. Тісто по цьому рецепту виходить ніжним і пишним.
Цей рецепт приготування тіста на для пиріжків на соді чудово підійде як для солодкої, так і для несолодкої випічки. Рецепт тіста для пиріжків на соді з фото дуже простий, ви без праці впораєтеся з його приготуванням!
- Борошно - 2 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 6 Ст. Ложок
- Сода - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
Просійте борошно і зміщайте її з содою.
Окремо змішайте сметану, цукор і сіль, до однорідного стану. Важливо, щоб сметана була відразу з холодильника, так цукор легше размешается.
Вершкове масло злегка підігрійте, добре розімніть виделкою або збийте міксером.
Влийте сметану до маслу, потім відразу ж всипте борошно і швидко і ретельно вимісити тісто. Чим швидше ви зумієте замісити його, тим пишніше воно вийде.
Накрийте тісто рушником і дайте йому постояти хвилин 30. Випікати це тісто краще при температурі 200-240 градусів.