Пиріг зі свіжою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Пиріг з капустою - досить універсальне блюдо, яким з легкістю можна нагодувати всю сім'ю. Поповніть свою кулінарну колекцію рецептом цього пирога.
Опис приготування:
Сім'я гідно оцінить приготування смачного і ситного пирога на вечерю. Його цілком можна подати і на обід до бульйону або супу. Пиріг дуже смачний і повітряний. Пригощайтеся!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 чайних ложок
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 470 грам
- Дріжджі сухі швидкорозчинні - 8 грам
- Капуста - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Для приготування тіста розчиніть дріжджі в тілом молоці. Додайте сіль і цукор.
Потім введіть яйця і м'яке вершкове масло. Підсипати муку і замісити тісто. Поставте його в тепле місце на 1 час, щоб воно підійшло.
Для приготування начинки наріжте свіжу капусту.
Обсмажте подрібнені цибулю і моркву. Додайте свіжу капусту. Гасіть начинку протягом 10 хвилин, щоб капуста стала м'якше. Додайте сіль і перець.
Частину тіста розкачайте і розподіліть в формі, формуючи невеликі бортики.
Викладіть начинку з капусти. Зверху прикрасьте пиріг тістом. Дайте постояти трохи в теплі (хвилин 20). Потім поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 30 хвилин.
Готовий пиріг трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!
Смачного!