Пиріг з солоними грузді
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з солоними грузді - це воістину російське блюдо. Пиріг виходить дуже ситним і ароматним, рум'яним і красивим. Просто царське пригощання! розповідаю, як приготувати пиріг з солоними грузді.
Простий рецепт пирога з солоними грузді може виручити вас, якщо ви відкрили баночку соління, а вона все не закінчується. Такий пиріг відмінно виглядатиме на застілля з російськими традиційними стравами. Його можна сміливо готувати і в будній день, і в свято - пиріг виходить і смачним, і досить ефектним одночасно.
Отже, рецепт приготування пирога з солоними грузді:
1. Спочатку приготуємо начинку. Для цього очищаємо і дрібно шаткуємо цибулю. Обсмажуємо його розігрітій на сковороді з рослинним маслом до прозорості.
2. Солоні грузді промиваємо і дрібно ріжемо. З'єднуємо їх з обсмаженою цибулею.
3. Тісто нам знадобитися дріжджове. Воно може бути покупним або заздалегідь заготовленим в домашніх умовах. Тісто розділяємо на дві частини. Досить тонко розгортаємо.
4. Беремо деко побільше і змащуємо його олією і викладаємо нижній шар тіста. Рівне розподіляємо тісто. Викладаємо начинку з лука і грибів і накриваємо другим шаром тіста. По периметру пирога краю потрібно добре Прищепа. Рівномірно по поверхні протикаємо пиріг зверху виделкою, щоб виходила пара.
5. У попередньо розігріту до 190 ° C відправляємо наш пиріг на 30 хвилин.
Пиріг повинен вийти рум'яним і дихають грибним ароматом і здобою. Пиріг з солоними грибами виходить дійсно ситним, подавати його краще гарячим до обіду або вечері. Таке блюдо допоможе створити традиційно російську атмосферу трапези. Смачного!
- Дріжджове тісто - 400 грам (готове)
- Солоні грузді - 700 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 За смаком
Отже, рецепт приготування пирога з солоними грузді:
1. Спочатку приготуємо начинку. Для цього очищаємо і дрібно шаткуємо цибулю. Обсмажуємо його розігрітій на сковороді з рослинним маслом до прозорості.
2. Солоні грузді промиваємо і дрібно ріжемо. З'єднуємо їх з обсмаженою цибулею.
3. Тісто нам знадобитися дріжджове. Воно може бути покупним або заздалегідь заготовленим в домашніх умовах. Тісто розділяємо на дві частини. Досить тонко розгортаємо.
4. Беремо деко побільше і змащуємо його олією і викладаємо нижній шар тіста. Рівне розподіляємо тісто. Викладаємо начинку з лука і грибів і накриваємо другим шаром тіста. По периметру пирога краю потрібно добре Прищепа. Рівномірно по поверхні протикаємо пиріг зверху виделкою, щоб виходила пара.
5. У попередньо розігріту до 190 ° C відправляємо наш пиріг на 30 хвилин.
Пиріг повинен вийти рум'яним і дихають грибним ароматом і здобою. Пиріг з солоними грибами виходить дійсно ситним, подавати його краще гарячим до обіду або вечері. Таке блюдо допоможе створити традиційно російську атмосферу трапези. Смачного!