Рецепт Пиріг з солоними грузді фото

Пиріг з солоними грузді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто , Гриби , Грузді
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 50 хв.

Пиріг з солоними грузді - це воістину російське блюдо. Пиріг виходить дуже ситним і ароматним, рум'яним і красивим. Просто царське пригощання! розповідаю, як приготувати пиріг з солоними грузді.

Опис приготування:

Простий рецепт пирога з солоними грузді може виручити вас, якщо ви відкрили баночку соління, а вона все не закінчується. Такий пиріг відмінно виглядатиме на застілля з російськими традиційними стравами. Його можна сміливо готувати і в будній день, і в свято - пиріг виходить і смачним, і досить ефектним одночасно.

Отже, рецепт приготування пирога з солоними грузді:

1. Спочатку приготуємо начинку. Для цього очищаємо і дрібно шаткуємо цибулю. Обсмажуємо його розігрітій на сковороді з рослинним маслом до прозорості.

2. Солоні грузді промиваємо і дрібно ріжемо. З'єднуємо їх з обсмаженою цибулею.

3. Тісто нам знадобитися дріжджове. Воно може бути покупним або заздалегідь заготовленим в домашніх умовах. Тісто розділяємо на дві частини. Досить тонко розгортаємо.

4. Беремо деко побільше і змащуємо його олією і викладаємо нижній шар тіста. Рівне розподіляємо тісто. Викладаємо начинку з лука і грибів і накриваємо другим шаром тіста. По периметру пирога краю потрібно добре Прищепа. Рівномірно по поверхні протикаємо пиріг зверху виделкою, щоб виходила пара.

5. У попередньо розігріту до 190 ° C відправляємо наш пиріг на 30 хвилин.

Пиріг повинен вийти рум'яним і дихають грибним ароматом і здобою. Пиріг з солоними грибами виходить дійсно ситним, подавати його краще гарячим до обіду або вечері. Таке блюдо допоможе створити традиційно російську атмосферу трапези. Смачного!


  • Дріжджове тісто - 400 грам (готове)
  • Солоні грузді - 700 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 За смаком
Простий рецепт пирога з солоними грузді може виручити вас, якщо ви відкрили баночку соління, а вона все не закінчується. Такий пиріг відмінно виглядатиме на застілля з російськими традиційними стравами. Його можна сміливо готувати і в будній день, і в свято - пиріг виходить і смачним, і досить ефектним одночасно.

Отже, рецепт приготування пирога з солоними грузді:

1. Спочатку приготуємо начинку. Для цього очищаємо і дрібно шаткуємо цибулю. Обсмажуємо його розігрітій на сковороді з рослинним маслом до прозорості.

2. Солоні грузді промиваємо і дрібно ріжемо. З'єднуємо їх з обсмаженою цибулею.

3. Тісто нам знадобитися дріжджове. Воно може бути покупним або заздалегідь заготовленим в домашніх умовах. Тісто розділяємо на дві частини. Досить тонко розгортаємо.

4. Беремо деко побільше і змащуємо його олією і викладаємо нижній шар тіста. Рівне розподіляємо тісто. Викладаємо начинку з лука і грибів і накриваємо другим шаром тіста. По периметру пирога краю потрібно добре Прищепа. Рівномірно по поверхні протикаємо пиріг зверху виделкою, щоб виходила пара.

5. У попередньо розігріту до 190 ° C відправляємо наш пиріг на 30 хвилин.

Пиріг повинен вийти рум'яним і дихають грибним ароматом і здобою. Пиріг з солоними грибами виходить дійсно ситним, подавати його краще гарячим до обіду або вечері. Таке блюдо допоможе створити традиційно російську атмосферу трапези. Смачного!

Схожі рецепти