Пиріг з рибою і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і ароматний пиріг з рибою і шпинатом збере за столом всю сім'ю. Готується він дуже просто і швидко, а головне, пиріг з рибою і шпинатом неймовірно смачний!
Пиріг з рибою і шпинатом можна приготувати з будь-якої риби. Я, наприклад, люблю готувати його з сьомгою або з фореллю, головне, щоб це було рибне філе! Кісточки в пирозі зовсім не вітаються. Почнемо.
1. Рибу нарізаємо маленькими шматочками і тушкуємо на рослинній олії.
2. Коли риба майже готова, додаємо в неї шпинат. Шпинат можете дрібно порубати або нарвати, а так само можете залишити листя цілими, під час гасіння шпинат зменшитися в об'ємі.
3. Вбийте в рибу зі шпинатом одне яйце. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте все разом близько 10 хвилин. Перевірте, приготувалася чи риба.
4. Розкачайте листкове тісто у формі кола і викладіть у форму для випікання пирогів. (якщо форма для пирогів у вас прямокутна, то розгортайте тісто під неї).
5. Викладіть у форму з тестом начинку.
6. Решта три яйця добре збийте і вилийте на пиріг з рибою і шпинатом.
7. Випікайте пиріг у духовці при температурі 180 градусів близько 25 хвилин.
Смачного.
- Листкове тісто - 500 грам
- Філе риби - 500 грам (будь-яка риба на ваш смак.)
- Шпинат - 300 грам
- Яйця - 4 штуки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Рибу нарізаємо маленькими шматочками і тушкуємо на рослинній олії.
2. Коли риба майже готова, додаємо в неї шпинат. Шпинат можете дрібно порубати або нарвати, а так само можете залишити листя цілими, під час гасіння шпинат зменшитися в об'ємі.
3. Вбийте в рибу зі шпинатом одне яйце. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте все разом близько 10 хвилин. Перевірте, приготувалася чи риба.
4. Розкачайте листкове тісто у формі кола і викладіть у форму для випікання пирогів. (якщо форма для пирогів у вас прямокутна, то розгортайте тісто під неї).
5. Викладіть у форму з тестом начинку.
6. Решта три яйця добре збийте і вилийте на пиріг з рибою і шпинатом.
7. Випікайте пиріг у духовці при температурі 180 градусів близько 25 хвилин.
Смачного.