Рецепт Пиріг з рибою і шпинатом фото

Пиріг з рибою і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Середземноморська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Шпинат
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Ситний і ароматний пиріг з рибою і шпинатом збере за столом всю сім'ю. Готується він дуже просто і швидко, а головне, пиріг з рибою і шпинатом неймовірно смачний!

Опис приготування:

Пиріг з рибою і шпинатом можна приготувати з будь-якої риби. Я, наприклад, люблю готувати його з сьомгою або з фореллю, головне, щоб це було рибне філе! Кісточки в пирозі зовсім не вітаються. Почнемо.

1. Рибу нарізаємо маленькими шматочками і тушкуємо на рослинній олії.

2. Коли риба майже готова, додаємо в неї шпинат. Шпинат можете дрібно порубати або нарвати, а так само можете залишити листя цілими, під час гасіння шпинат зменшитися в об'ємі.

3. Вбийте в рибу зі шпинатом одне яйце. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте все разом близько 10 хвилин. Перевірте, приготувалася чи риба.

4. Розкачайте листкове тісто у формі кола і викладіть у форму для випікання пирогів. (якщо форма для пирогів у вас прямокутна, то розгортайте тісто під неї).

5. Викладіть у форму з тестом начинку.

6. Решта три яйця добре збийте і вилийте на пиріг з рибою і шпинатом.

7. Випікайте пиріг у духовці при температурі 180 градусів близько 25 хвилин.

Смачного.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Філе риби - 500 грам (будь-яка риба на ваш смак.)
  • Шпинат - 300 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
Пиріг з рибою і шпинатом можна приготувати з будь-якої риби. Я, наприклад, люблю готувати його з сьомгою або з фореллю, головне, щоб це було рибне філе! Кісточки в пирозі зовсім не вітаються. Почнемо.

1. Рибу нарізаємо маленькими шматочками і тушкуємо на рослинній олії.

2. Коли риба майже готова, додаємо в неї шпинат. Шпинат можете дрібно порубати або нарвати, а так само можете залишити листя цілими, під час гасіння шпинат зменшитися в об'ємі.

3. Вбийте в рибу зі шпинатом одне яйце. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте все разом близько 10 хвилин. Перевірте, приготувалася чи риба.

4. Розкачайте листкове тісто у формі кола і викладіть у форму для випікання пирогів. (якщо форма для пирогів у вас прямокутна, то розгортайте тісто під неї).

5. Викладіть у форму з тестом начинку.

6. Решта три яйця добре збийте і вилийте на пиріг з рибою і шпинатом.

7. Випікайте пиріг у духовці при температурі 180 градусів близько 25 хвилин.

Смачного.

Схожі рецепти