Відкритий пиріг з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Відкритий пиріг з рибою - чудове блюдо, яке Ви зможете приготувати з найпростіших інгредієнтів. Ніжний рибний пиріг підійде для обіднього застілля або на вечерю. Рекомендую спробувати!
Приготуємо відкритий пиріг з рибою в домашніх умовах. На листкове тісто, укладене на деко, викладаємо шар рибної консерви, потім кладемо шар картоплі. Зверху заливаємо яйцями, змішаними з тертим сиром. Запікаємо пиріг в духовці приблизно 30-35 хвилин. Вдалого приготування!
- Тісто листкове - 500 грам
- Сайра консерви - 200 грам
- Картопля - 2 штуки
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Спеції - За смаком
Картопля промиваємо і очищаємо, потім нарізаємо тонкими кружечками. Опускаємо картопля на 3-4 хвилини в киплячу воду. Потім дістаємо і промиваємо під холодною водою.
Листкове тісто розгортаємо і викладаємо на деко змащений маслом.
Сайру розминаємо виделкою і викладаємо зверху на тісто.
Зверху красиво викладаємо картопля.
Сир натріть на тертці і змішайте з яйцями, перемішавши масу до однорідності.
Вливаємо сирно-яєчну масу на картоплю, рівномірно розподіливши її по листу. Запікаємо пиріг в духовці 30 хвилин, температура 190 градусів.
Готово! Смачного!