Рецепт Відкритий пиріг з рибою фото

Відкритий пиріг з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Листкове тісто , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відкритий пиріг з рибою - чудове блюдо, яке Ви зможете приготувати з найпростіших інгредієнтів. Ніжний рибний пиріг підійде для обіднього застілля або на вечерю. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Приготуємо відкритий пиріг з рибою в домашніх умовах. На листкове тісто, укладене на деко, викладаємо шар рибної консерви, потім кладемо шар картоплі. Зверху заливаємо яйцями, змішаними з тертим сиром. Запікаємо пиріг в духовці приблизно 30-35 хвилин. Вдалого приготування!

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Сайра консерви - 200 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
відкритий пиріг з рибою - фото крок 1
Картопля промиваємо і очищаємо, потім нарізаємо тонкими кружечками. Опускаємо картопля на 3-4 хвилини в киплячу воду. Потім дістаємо і промиваємо під холодною водою.
відкритий пиріг з рибою - фото крок 2
Листкове тісто розгортаємо і викладаємо на деко змащений маслом.
відкритий пиріг з рибою - фото крок 3
Сайру розминаємо виделкою і викладаємо зверху на тісто.
відкритий пиріг з рибою - фото крок 4
Зверху красиво викладаємо картопля.
відкритий пиріг з рибою - фото крок 5
Сир натріть на тертці і змішайте з яйцями, перемішавши масу до однорідності.
відкритий пиріг з рибою - фото крок 6
Вливаємо сирно-яєчну масу на картоплю, рівномірно розподіливши її по листу. Запікаємо пиріг в духовці 30 хвилин, температура 190 градусів.
відкритий пиріг з рибою - фото крок 7
Готово! Смачного!

Схожі рецепти