Рецепт Відкритий м'ясний пиріг фото

Відкритий м'ясний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина , Пісочне тісто
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , Сімейна вечеря
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пироги люблять все. І готують пироги майже все. Але цей відкритий м'ясний пиріг - просто чудо. Тісто з картоплею виходить дуже ніжне. Соковита і ароматна начинка робить його чудовим.

Опис приготування:

Мій рецепт відкритого пирога дуже простий. Ця страва потрібно обов'язково приготувати. І я впевнена, що воно стане частим гостем на вашому столі, щоб подарувати вам радість і задоволення від смачної вечері.

  • Картопля - 200 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Свинячий фарш або свинина - 500 грам (начинка)
  • Болгарський перець - 2 штуки (начинка)
  • Помідор - 1 штука (начинка)
  • Цибуля - 2 штуки (начинка)
  • Вершки - 100 мілілітрів (начинка)
  • Молоко - 100 мілілітрів (начинка)
  • Яйце - 2 штуки (начинка)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки (начинка)
  • Сіль, перець - - За смаком (начинка)
  • Сир - - За смаком (трохи для присипки)
відкритий м'ясний пиріг - фото крок 1
1. Спочатку готуємо тісто. Картоплю почистити і нарізати маленькими шматочками. Зварити в підсоленій воді. Злити всю воду і картоплю добре розім'яти до стану пюре. Додати в картопля яйце, масло і добре перемішати. Просіяне борошно всипати в картопляну масу і замісити тісто. Форму для випічки змастити маслом. Краще, якщо форма у вас роз'ємна. Легше буде виймати пиріг. Викладіть тісто у форму. Розімніть його по всьому дну і зробіть бортики. Форму разом з тестом поставте в морозилку ненадовго, поки будете готувати начинку.
відкритий м'ясний пиріг - фото крок 2
2. М'ясо можна нарізати маленькими кубиками або використовувати фарш. Овочі потрібно вимити і почистити. Перець наріжте невеликими шматочками і злегка обсмажте на сковороді. Витягніть перець в окремий посуд і обсмажте дрібно нарізану цибулю. Додайте м'ясо і обсмажити його майже до готовності. Помідор очистити від шкірки і дрібно нарізати. Обсмажений перець і нарізаний помідор додати в м'ясо, перемішати.
відкритий м'ясний пиріг - фото крок 3
3. Викласти начинку на тісто. Вершки, молоко і томатну пасту добре перемішати. Додати в заливку яйце, сіль, перець і трохи збити міксером або віночком всю масу. Залити цією заливкою начинку пирога.
відкритий м'ясний пиріг - фото крок 4
4. Духовку розігріти до 200 градусів і поставити в неї форму з пирогом. Пиріг печеться близько 45-50 хвилин. Для 10 хвилин до готовності посипте зверху на пиріг тертий сир.

Схожі рецепти