Картопляний пиріг з рибою (простий)
(покроковий рецепт з фото)
Коли чекаєш гостей, але не хочеться докладати багато зусиль до приготування, потрібно дізнатися, як приготувати пиріг з рибою простий. Він прикрасить ваш стіл і стане "родзинкою" вашої зустрічі з друзями.
Якщо у вас залишиться шматочок пирога, не хвилюйтесь. Покладіть його в холодильник. На наступний день він стане ще смачніше. І не потрібно його розігрівати. У холодному вигляді пиріг набагато смачніше. Навіть діти, які не особливо люблять рибу, в захваті від цього кулінарного шедевра. Якщо ви готуєте його для своєї родини, можна сміливо розраховувати на те, що його вистачить на два дні. При бажанні під час приготування можна додати в нього 200 грам м'яса креветки. Це додасть страві оригінальності.
- Філе лосося - 400 грам
- Картопля - 1 кілограм
- "сир чеддер" - 150 грам
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 3-4 Ст. Ложок
- Селера - 2 штуки
- Перець чилі - 0, 5 штуки
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Файл Хека - 400 грам
- Помідор - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Чорний перець мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1
Очистіть картопля, наріжте його дрібними кубиками і відваріть до готовності. Воду злийте.
2
Додайте в каструлю з картоплею масло, сіль і половину чорного перцю. Зробіть пюре.
3
Обсмажте овочі в невеликій кількості оливкової олії до напівготовності.
4
Наріжте всю рибу середнього розміру шматочками, змішайте її у великій мисці.
5
Додайте обсмажені овочі, сир, перець чилі, чорний перець, сіль, лимонний сік, помідори, і збризніть все оливковою олією.
6
Суміш з рибою рівномірно викладіть у форму, застелену фольгою. Зверху покладіть пюре. Змастіть збитим яйцем.
7
Випікайте при температурі 200 градусів близько 40 хвилин. Подавати рибний пиріг можна як теплим, так і холодним.