Рецепт Простий пиріг з червоною рибою фото

Простий пиріг з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто , Лосось , Риба та морепродукти , Червона риба
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Різдво
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Простий пиріг з червоною рибою - пиріг, який я люблю з дитинства. Прекрасно спечене тісто і ніжна червона рибка не залишать байдужими нікого. Ділюся докладним рецептом пирога.

Опис приготування:

Як на мене, поєднання добре приготованого дріжджового тіста і консервованої хорошою рибки - це просто божественне поєднання. Пиріг з консервованим лососем використовує саме цю чудову комбінацію. Тісто виходить ніжним, рум'яним і красивим, а рибка просто тане в роті. Ну дуже смачний пиріг Спробуйте!

  • Петрушка - 50 грам
  • Естрагон свіжий - - За смаком
  • Лимон (Cedra) - 1 штука
  • Оливкова олія - 3 чайних ложки
  • Мигдаль подрібнений - 2 чайних ложки
  • Тісто листкове - 300 грам
  • Філе червоної риби - 700 грам
  • Сіль, перець - - За смаком
простий пиріг з червоною рибою - фото крок 1
За допомогою кухонного комбайна подрібнюємо до однорідності петрушку, естрада, цедру лимона, оливкова олія і мигдаль.
простий пиріг з червоною рибою - фото крок 2
На деко викладаємо папір для випічки, на неї - розкачане тісто (у мене листкове, але можна використовувати і інше). По центру тесту викладаємо шматок філе червоної риби (без кісток, луски і т.Д.). Змащуємо тісто оливковою олією, по рибі рівномірно розподіляємо подрібнену зелену масу з першого кроку.
простий пиріг з червоною рибою - фото крок 3
Загортаємо краю пирога так, щоб риба повністю була закутана тестом.
простий пиріг з червоною рибою - фото крок 4
Зверху змащуємо тісто маслом ще раз.
простий пиріг з червоною рибою - фото крок 5
Запікаємо пиріг 20 хвилин при 200 градусах. Потім нарізаємо на порційні шматочки і подаємо в теплому вигляді.
простий пиріг з червоною рибою - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти