Простий пиріг з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Простий пиріг з червоною рибою - пиріг, який я люблю з дитинства. Прекрасно спечене тісто і ніжна червона рибка не залишать байдужими нікого. Ділюся докладним рецептом пирога.
Як на мене, поєднання добре приготованого дріжджового тіста і консервованої хорошою рибки - це просто божественне поєднання. Пиріг з консервованим лососем використовує саме цю чудову комбінацію. Тісто виходить ніжним, рум'яним і красивим, а рибка просто тане в роті. Ну дуже смачний пиріг Спробуйте!
- Петрушка - 50 грам
- Естрагон свіжий - - За смаком
- Лимон (Cedra) - 1 штука
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
- Мигдаль подрібнений - 2 чайних ложки
- Тісто листкове - 300 грам
- Філе червоної риби - 700 грам
- Сіль, перець - - За смаком
За допомогою кухонного комбайна подрібнюємо до однорідності петрушку, естрада, цедру лимона, оливкова олія і мигдаль.
На деко викладаємо папір для випічки, на неї - розкачане тісто (у мене листкове, але можна використовувати і інше). По центру тесту викладаємо шматок філе червоної риби (без кісток, луски і т.Д.). Змащуємо тісто оливковою олією, по рибі рівномірно розподіляємо подрібнену зелену масу з першого кроку.
Загортаємо краю пирога так, щоб риба повністю була закутана тестом.
Зверху змащуємо тісто маслом ще раз.
Запікаємо пиріг 20 хвилин при 200 градусах. Потім нарізаємо на порційні шматочки і подаємо в теплому вигляді.
Смачного!