Пиріг з червоною рибою з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з червоною рибою з листкового тіста можна приготувати набагато швидше, ніж ви думаєте. Це можна зробити, якщо використовувати вже готове листкове тісто і консервовану рибу.
Якщо вам цікаво знати, як приготувати пиріг з червоною рибою з листкового тіста, то просто прочитайте цей рецепт. З консервованої риби випічка виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжої. Цей пиріг можна подавати як гарячим, так і холодним.
- Листкове тісто - 700 грам
- Банка консервованої сьомги - 1 штука
- Банка консервованої сайри - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Майонез - 100 мілілітрів
- Зелень, сіль, перець - За смаком
Тісто розморозити. Один пласт розкачайте і викладіть на деко. Рибу дістаньте з банок, змішайте в окремому посуді і пам'ятайте виделкою. Додайте до риби нарізані і зварені круто яйця, рубану зелень, сіль, перець. Рівномірно викладіть рибу на лист тіста.
Зверху видавіть з пачки майонез так, щоб вийшла сіточка. Ви можете замінити його на сметану, а можете просто заморозити масло і натерти його на тертці поверх начинки.
Накрийте пиріг другим розкатаним шматком тесту. Гарненько защипніть краю, щоб пиріг не "розлазиться" при випіканні. Змастіть поверхню яйцем, посипте кунжутом при бажанні і проколіть виделкою в декількох місцях.
Надішліть рибний пиріг в духову шафу. Запікайте його при температурі 180 градусів за в районі сорока хвилин до апетитною золотою скоринки.