Рецепт Пиріг з солоною червоною рибою фото

Пиріг з солоною червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня , Французька кухня
Тісто , Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Незвично, красиво і смачно - це пиріг з солоною червоною рибою в домашніх умовах. Пиріг підійде для святкового столу і просто для обіду всією сім'єю. Він може бути відкритим і закритим.

Опис приготування:

Будь-пиріг - це клопітно і педантично. Цей пиріг готується з розгорнутими краями і незвичайною начинкою. Використовуйте будь-яку червону рибу, сир"Моцарелла" або "Гарне & Quot; , а також помідори черрі для смаку і прикраси.

  • Дріжджове тісто - 500 грам
  • Сир"Моцарелла" або "Гарне" - 250 грам
  • Солодкий перець - За смаком
  • Спеції та сіль - За смаком
  • Помідори черрі - 5 штук
пиріг з солоною червоною рибою - фото крок 1
1. Для цього пирога нам знадобиться звичайне дріжджове тісто. Якщо є бажання - можете зробити його самі. Пиріг з рибою - відмінний варіант в якості закуски на святковий стіл і чудове рішення до звичайного обіднього столу. Отже, розгортаємо пласт тесту (я його відразу перекладаю на лист для запікання), ближче до країв викладаємо нарізану червону рибу і по колу викладаємо нарізаний солодкий перець.
пиріг з солоною червоною рибою - фото крок 2
2. Тепер закриваємо краями тесту нашу начинку, залишаючи серединку порожній.
пиріг з солоною червоною рибою - фото крок 3
3. Розрізаємо утворився валик і вивертаємо кожен надріз рибою вгору. І тепер начиняє середину.
пиріг з солоною червоною рибою - фото крок 4
4. Нарізаємо помідори черрі на половинки і укладаємо їх розрізом до поверхні тесту. Зверху викладаємо сир і приправляємо за смаком. Я зазвичай використовую суміші трав для риби. От і все, відправляємо в розігріту духовку на 20-30 хвилин.
пиріг з солоною червоною рибою - фото крок 5
5. Подавати пиріг з солоною червоною рибою можна в гарячому і холодному вигляді. Зверніть увагу на те, що в спеціях повинно міститися мінімум солі, оскільки використовується для начинки солона червона риба і сир.

Схожі рецепти