Пиріг з солоною червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Незвично, красиво і смачно - це пиріг з солоною червоною рибою в домашніх умовах. Пиріг підійде для святкового столу і просто для обіду всією сім'єю. Він може бути відкритим і закритим.
Будь-пиріг - це клопітно і педантично. Цей пиріг готується з розгорнутими краями і незвичайною начинкою. Використовуйте будь-яку червону рибу, сир "моцарелла" або "гарне ", а також помідори черрі для смаку і прикраси.
- Дріжджове тісто - 500 грам
- Сир "моцарелла" або "гарне" - 250 грам
- Солодкий перець - За смаком
- Спеції та сіль - За смаком
- Помідори черрі - 5 штук
1. Для цього пирога нам знадобиться звичайне дріжджове тісто. Якщо є бажання - можете зробити його самі. Пиріг з рибою - відмінний варіант в якості закуски на святковий стіл і чудове рішення до звичайного обіднього столу. Отже, розгортаємо пласт тесту (я його відразу перекладаю на лист для запікання), ближче до країв викладаємо нарізану червону рибу і по колу викладаємо нарізаний солодкий перець.
2. Тепер закриваємо краями тесту нашу начинку, залишаючи серединку порожній.
3. Розрізаємо утворився валик і вивертаємо кожен надріз рибою вгору. І тепер начиняє середину.
4. Нарізаємо помідори черрі на половинки і укладаємо їх розрізом до поверхні тесту. Зверху викладаємо сир і приправляємо за смаком. Я зазвичай використовую суміші трав для риби. От і все, відправляємо в розігріту духовку на 20-30 хвилин.
5. Подавати пиріг з солоною червоною рибою можна в гарячому і холодному вигляді. Зверніть увагу на те, що в спеціях повинно міститися мінімум солі, оскільки використовується для начинки солона червона риба і сир.