Салат з червоної солоною рибою і висівками
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно легкий, низькокалорійний салатик, але при цьому гарний і дуже смачний. Уповноважений, навіть при самій жорсткій дієті. Прочитайте, як приготувати салат з червоною солоною рибою і висівками.
Незважаючи на те, що салат за кількістю калорій практично нічого не важить, завдяки рибку він насичує організм. Енергії з таким перекусом вистачить до кінця робочого дня. Салат такий виглядає дуже ефектно. Так як серед моїх подружок є схиблені на підрахунку калорій, я взяла на озброєння цей салатик. Спробуйте, це дуже смачно і корисно.
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста - 100 грам
- Риба червона - 100 грам (солона)
- Зелень кропу - 1 пучок
- Пшеничні висівки - 30 грам
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
Морква, буряк, капусту і рибу поріжте соломкою. Додайте пшеничні висівки.
Перемішайте розкладіть по вазочках, прикрасьте зеленню.
Перед подачею полийте декількома краплями соку лимона.