Рецепт Салат з червоної солоною рибою і висівками фото

Салат з червоної солоною рибою і висівками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На полуденок , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Неймовірно легкий, низькокалорійний салатик, але при цьому гарний і дуже смачний. Уповноважений, навіть при самій жорсткій дієті. Прочитайте, як приготувати салат з червоною солоною рибою і висівками.

Опис приготування:

Незважаючи на те, що салат за кількістю калорій практично нічого не важить, завдяки рибку він насичує організм. Енергії з таким перекусом вистачить до кінця робочого дня. Салат такий виглядає дуже ефектно. Так як серед моїх подружок є схиблені на підрахунку калорій, я взяла на озброєння цей салатик. Спробуйте, це дуже смачно і корисно.

  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Капуста - 100 грам
  • Риба червона - 100 грам (солона)
  • Зелень кропу - 1 пучок
  • Пшеничні висівки - 30 грам
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
салат з червоної солоною рибою і висівками - фото крок 1
Морква, буряк, капусту і рибу поріжте соломкою. Додайте пшеничні висівки.
салат з червоної солоною рибою і висівками - фото крок 2
Перемішайте розкладіть по вазочках, прикрасьте зеленню.
салат з червоної солоною рибою і висівками - фото крок 3
Перед подачею полийте декількома краплями соку лимона.

Схожі рецепти