Салат з солоною червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з солоною червоною рибою сподобається всім людям, які люблять морепродукти, але чесно кажучи, людини, який байдужий до червоній рибі, я не зустрічала. Салат легкий, апетитний, дуже смачний!
Для приготування візьмемо мікс салатної зелені, рибу, болгарський перець і сир, трохи черрі. Для заправки салату рекомендую використовувати домашній майонез, він відмінно сюди впишеться, а за бажанням можна ще додати сухариків. Неодмінно спробуйте приготувати цей салат на обід або вечерю.
- Мікс салатів - 80 грам
- Червона солона риба - 100 грам
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Помідори черрі - 4-5 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Виберіть красиву тарілку для подачі - перекладіть на тарілку чисту зелень, салатні листя.
Болгарський перець очистіть і сполосніть, наріжте середніми шматочками і викладіть поверх салату.
Солону червону рибу розкладіть поверх перцю і зелені.
Твердий сир наріжте пластинами або натріть на крупній тертці. Додайте сир в салат. Черрі наріжте навпіл або на 4 часточки, викладіть в салат.
Заправте салат майонезом, додайте сіль і перець на свій розсуд. Подавайте салат до столу.
Приємного вам апетиту!