Рецепт Суп з солоною червоною риби фото

Суп з солоною червоною риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Крупи , Форель , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Суп виходить то, що треба! смачний, наваристий і дуже насичений. Він готується на основі овочевого бульйону в який додається слабосолона червона риба, картопля, рис і спеції. Рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо суп з солоною червоною риби в домашніх умовах. Насамперед потрібно зварити ароматний овочевий бульйон. Потім бульйон проціджуємо і додаємо в нього картоплю, рибу і рис. Варимо ще 15 хвилин до готовності. При подачі на стіл присипаємо суп подрібненою зеленню. Хай щастить!

  • Форель слабосолена - 140 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 1 штука (корінь)
  • Мал - 1/2 склянки
  • Вода - 1, 5 L
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
суп з солоною червоною риби - фото крок 1
Овочі (цибуля, морква і селера) очищаємо і промиваємо. Опускаємо їх в киплячу воду і варимо бульйон, приблизно 15 хвилин. Додаємо перець, сіль і лавровий лист.
суп з солоною червоною риби - фото крок 2
Процідіть бульйон і додайте в нього порізану картоплю і рибу, а також рис. Також не завадять ароматні спеції! Варіть суп ще 15 хвилин.
суп з солоною червоною риби - фото крок 3
При подачі на стіл додайте в суп подрібнену зелень. Смачного!

Схожі рецепти