Суп з солоною червоною риби
(покроковий рецепт з фото)
Суп виходить то, що треба! смачний, наваристий і дуже насичений. Він готується на основі овочевого бульйону в який додається слабосолона червона риба, картопля, рис і спеції. Рекомендую!
Приготуємо суп з солоною червоною риби в домашніх умовах. Насамперед потрібно зварити ароматний овочевий бульйон. Потім бульйон проціджуємо і додаємо в нього картоплю, рибу і рис. Варимо ще 15 хвилин до готовності. При подачі на стіл присипаємо суп подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Форель слабосолена - 140 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Селера - 1 штука (корінь)
- Мал - 1/2 склянки
- Вода - 1, 5 L
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Овочі (цибуля, морква і селера) очищаємо і промиваємо. Опускаємо їх в киплячу воду і варимо бульйон, приблизно 15 хвилин. Додаємо перець, сіль і лавровий лист.
Процідіть бульйон і додайте в нього порізану картоплю і рибу, а також рис. Також не завадять ароматні спеції! Варіть суп ще 15 хвилин.
При подачі на стіл додайте в суп подрібнену зелень. Смачного!