Салат з солоною сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів страв, де використовується сьомга, дуже багато: бутерброди, салати, запечена або обсмажена риба. Одне з найпростіших і корисних страв - це рецепт, як приготувати салат з солоною сьомги.
Таке блюдо не тільки ситне, але і корисне, дієтичне. До його складу, крім риби, входять тільки овочі, зелень зі сметаною заправкою. Готується салат дуже швидко і просто, для нього не потрібно відварювати інгредієнти, а тільки помити і подрібнити. Крім тих овочів, що в рецепті, можна додати ще й інші за смаком.
- Солона сьомга - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Листя салату - 1 пучок
- Петрушка - 1/2 пучка
- Черрі - 300 грам
- Крем - 150 мілілітрів
- Гірчиця в зернах - 50 грам
- Лимон - 1/2 штуки
1. Мою все овочі, зелень і витираю паперовим рушником. Листя салату і петрушку дрібно нарізаю, помідори розрізаю на 4 частини, а кілька штучок залишаю для прикраси. Лук чищу і нарізаю півкільцями, а рибу нарізаю тонкими шматочками. Всі інгредієнти складаю в тарілку.
2. Для приготування соусу в мисці змішую сметану з гірчицею в зернах. Мою і розрізаю лимон, в миску відвалів сік однієї половинки, перемішую.
3. У тарілку викладаю соус і перемішую, прикрашаю салат цілими помідорами, часточкою лимона і зеленню. Смачного!