Рецепт Пиріг з червоною рибою фото

Пиріг з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Червона риба
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

На святковий стіл або в якості ситного і смачного перекусу хочу запропонувати вам спекти нескладний і апетитний рибний пиріг. Ніжна начинка і хрустке тісто - ідеальне поєднання.

Опис приготування:

Серед різноманіття рецептів, як приготувати пиріг з червоною рибою, я хочу запропонувати один досить простий, але вельми вдалий варіант. Крім сьомги, яка використовується в цьому випадку, в начинку також доданий шпинат і сир фета. Відмінне поєднання, яке напевно припаде до смаку всім вашим близьким і гостям. Крім того, ви можете урізноманітнити начинку відварною яйцем, наприклад, або іншою зеленню за смаком.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Вода - 3-6 чайних ложок
  • Риба - 500 грам
  • Фета - 250 грам
  • Шпинат - 400 грам (заморожений )
  • Вершки - 3-4 чайних ложок
  • Сіль - 1 За смаком
пиріг з червоною рибою - фото крок 1
1. Для приготування тіста з'єднайте терте на тертці охолоджене вершкове масло і просіяне борошно. Додайте щіпку солі, розітріть все до стану однорідної крихти.
пиріг з червоною рибою - фото крок 2
2. Vbeyte яйця, перемішайте і поступово вливайте крижану воду. Тісто має вийти м'яким і не липнуче до рук. Загорніть його в плівку і приберіть в холодильник, поки будете займатися начинкою.
пиріг з червоною рибою - фото крок 3
3. Вимийте як слід і обсушити філе риби. Наріжте його невеликими кубиками і викладіть в глибоку миску. Додайте туди ж подрібнену фету і шпинат. Підсолити за смаком, все перемішайте.
пиріг з червоною рибою - фото крок 4
4. Тісто розділяється на дві частини, кожну тоненько розкачати на присипаної борошном поверхні. Підготуйте жароміцних форму, застелите її пергаментом або змастіть маслом. Викладіть один пласт тіста на дно. Надішліть в розігріту духовку хвилин на 15 (зверху можна накрити корж пергаментом і присипати горохом, щоб він не піднімався в процесі).
пиріг з червоною рибою - фото крок 5
5. Дістаньте злегка підрум'яниться корж, зверху викладіть рівним шаром начинку.
пиріг з червоною рибою - фото крок 6
6. Накрийте другим шаром тіста, akkuratno кінець палиці. Надішліть форму знову в духовку, залиште пиріг пекти приблизно на годинку, поки пиріг не стане рум'яним.
пиріг з червоною рибою - фото крок 7
7. Ось такий неймовірно смачний і апетитний пиріг вийде в результаті. Пригощайтеся!

Схожі рецепти