Простий рецепт пирога з рибою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Щоб приготувати смачний рибний пиріг, не обов'язково витрачати на нього багато часу і сил. Досить використовувати для цього готове дріжджове тісто. Начинкою послужить консервований тунець.
Якщо ви переживаєте про те, що картопля в пирозі НЕ пропечеться, то перед тим, як нарізати бульби, можете відварити її до напівготовності. Так як тунець досить суха риба, то для соковитості в начинці використовується вершкове масло. Також воно додасть додатковий аромат. Щоб дізнатися, як приготувати простий рецепт пирога з рибою, прочитайте ці поради.
- Тісто дріжджове - 700 грам
 - Консервований тунець - 400 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Картопля - 6 штук
 - Сіль, перець - За смаком
 - Вершкове масло - За смаком
 

Картопля очистіть від шкірки, ретельно промийте під проточною водою. Потім наріжте бульби соломкою.

Перекладіть картоплю в друшляк, додайте до нього очищений і тонко нарізаний лук. Посоліть і поперчіть масу. Дайте їй постояти, щоб пішла зайва рідина.

Відкрийте банку з тунцем, злийте зайву рідину, перекладіть вміст консерви в піалку і розімніть вилкою.

Розділити тісто на дві частини. Велику з нік тонко розкачати. Пріпиліте деко борошном і перенесіть на нього тісто. Сформуйте бортики.

Викладіть на тісто картопля з цибулею і рівномірно його розподілити по всій поверхні. Зверху покладіть шматочки консервованого тунця.

Холодне масло наріжте на тонкі пластинки і покладіть на консервованого тунця, дотримуючись рівні проміжки між маслом.

Накрийте пиріг другим шаром тіста. Защипніть шару, зробивши з них косичку. Проколіть тісто ножем або виделкою в декількох місцях. Потім змастіть пиріг збитим яйцем.

Духовку розігрійте до 180 градусів. Поставте в неї пиріг і запікайте сорок хвилин. Потім дістаньте його з духовки і змастіть вершковому маслом. Накрийте пиріг рушником і дайте йому трохи охолонути.