Суп картопляний з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную внести різноманітність у звичне обіднє меню і приготувати смачний суп з картоплею, морквою і хеком. Суп виходить наваристим, ароматним і дуже смачним. Обов'язково спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування супу картопляного з рибою. Спершу потрібно зварити бульйон з підготовленого хека. Потім в бульйон додається картопля і морква. Трохи пізніше кладеться засмажкою, пшоно і зелень. Дайте готовому супу настояться, перед подачею на стіл. Хай щастить!
- Хек - 1 штука (тушка)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 6 штук
- Пшоно - 1/2 склянки
- Кріп - 1/2 пучка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
Рибу розморожуємо і промиваємо під холодною водою. Видаляємо плавнички, кістки, голову і інші зайві частини. Нарізаємо рибу порційними шматочками. Кип'ятимо в каструльці воду і опускаємо в неї хека. Видаляючи піну, варимо бульйон 20 хвилин.
Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.
Моркву і цибулю також очищаємо. Лук подрібнюємо, а морква нарізаємо кружечками.
Кладемо в готовий бульйон картоплю і половину моркви. Частину, що залишилася моркву і цибулю обсмажити на олії до золотистого.
Промиваємо під водою пшоно.
Рибний бульйон з картоплею закипів, а значить саме час додати пшоно. Варимо до готовності.
За кілька хвилин до готовності додаємо в суп засмажку і подрібнену зелень. Перемішуємо, знімаємо з вогню і даємо супу настоятися під кришкою 15 хвилин.
Смачного!