Пиріг з овочами з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг з фаршу хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді! Готується дуже швидко за рахунок готових вафельних коржів, які змащуються картопляно-м'ясним фаршем.
Для приготування пирога нам треба зробити фарш, натерти сир і викласти в посуд для запікання шарами, чергуючи кожен шар вафельним коржем. Запікається такий пиріг в духовці приблизно годину. Удачі в приготуванні і доброго дня!
- Картопля - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Свинячий фарш - 600 грам
- Часник - 1 зубчик
- Коржі вафельні - 65 грам
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Яйця курячі - 1 штука

Для приготування швидкого м'ясного пирога нам знадобиться свинячий фарш, курине яйце, картопля (невеликого розміру), цибуля, часник, вафельні коржі (приблизно 7-8 коржів), сіль, чорний мелений перець.

Картофель чистим, натираємо на крупній тертці.

Цибулю і часник чистимо, подрібнюємо і додаємо в фарш.

Також в фарш додаємо натертий картопля, вбиваємо яйце, солимо і перчимо.

Ретельно перемішуємо до отримання фаршу однорідної консистенції.

На два листа фольги, покладених хрест-на-хрест викладаємо першим вафельний корж, змащуємо тонким шаром фаршу.

Так робимо, поки коржі і фарш не закінчаться.

Загортаємо пиріг в фольгу, нещільно.

Запікаємо в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 1 годину. Знімаємо фольгу і перевертаємо пиріг на плоске широке блюдо.

Готовий пиріг прикрашаємо за бажанням і подаємо до столу як гаряче блюдо або як закуску в холодному вигляді.