Рецепт Пиріг з овочами з фаршу фото

Пиріг з овочами з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 хв.

Цей пиріг з фаршу хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді! Готується дуже швидко за рахунок готових вафельних коржів, які змащуються картопляно-м'ясним фаршем.

Опис приготування:

Для приготування пирога нам треба зробити фарш, натерти сир і викласти в посуд для запікання шарами, чергуючи кожен шар вафельним коржем. Запікається такий пиріг в духовці приблизно годину. Удачі в приготуванні і доброго дня!

  • Картопля - 5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Свинячий фарш - 600 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Коржі вафельні - 65 грам
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Сіль - 0, 75 чайних ложки
  • Яйця курячі - 1 штука
пиріг з овочами з фаршу - фото крок 1
Для приготування швидкого м'ясного пирога нам знадобиться свинячий фарш, курине яйце, картопля (невеликого розміру), цибуля, часник, вафельні коржі (приблизно 7-8 коржів), сіль, чорний мелений перець.
пиріг з овочами з фаршу - фото крок 2
Картофель чистим, натираємо на крупній тертці.
пиріг з овочами з фаршу - фото крок 3
Цибулю і часник чистимо, подрібнюємо і додаємо в фарш.
пиріг з овочами з фаршу - фото крок 4
Також в фарш додаємо натертий картопля, вбиваємо яйце, солимо і перчимо.
пиріг з овочами з фаршу - фото крок 5
Ретельно перемішуємо до отримання фаршу однорідної консистенції.
пиріг з овочами з фаршу - фото крок 6
На два листа фольги, покладених хрест-на-хрест викладаємо першим вафельний корж, змащуємо тонким шаром фаршу.
пиріг з овочами з фаршу - фото крок 7
Так робимо, поки коржі і фарш не закінчаться.
пиріг з овочами з фаршу - фото крок 8
Загортаємо пиріг в фольгу, нещільно.
пиріг з овочами з фаршу - фото крок 9
Запікаємо в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 1 годину. Знімаємо фольгу і перевертаємо пиріг на плоске широке блюдо.
пиріг з овочами з фаршу - фото крок 10
Готовий пиріг прикрашаємо за бажанням і подаємо до столу як гаряче блюдо або як закуску в холодному вигляді.

Схожі рецепти