Пиріг з фаршу в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижне блюдо, яке увібрало в себе практично повноцінний обід. Коли я вперше його спробував, то був здивований такому поєднанню простих і в той же час смачних і поживних інгредієнтів.
Пиріг з фаршем в духовці готується просто. Якщо не любите, оливки в начинку зможете не додавати. Овочі наріжте, зваріть картоплю і зробіть пюре, фарш зі спеціями і зеленню обсмажте. Потім треба викласти все в форму і запекти в духовці. На стіл подавайте гарячим. Також подайте свіжий хліб і зелену цибулю. Смачного!
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Порізану зелену цибулю - 1 Склянка
- Зелені оливки - 1 Склянка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Картопля - 600 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Молоко - 0, 5 склянки
- Сіль і перець - За смаком
- Тертий сир пармезан - 5 Ст. Ложок

Дрібно наріжте ріпчасту і зелену цибулю.

Наріжте оливки.

Відваріть картоплю, додайте молоко, вершкове масло і зробіть пюре.

Прогрійте масло на сковороді і злегка обсмажте цибулю, до тих пір поки він не стане прозорим. Постійно помішуйте, щоб цибуля не пригоріла.

Додайте на сковороду фарш і обсмажуйте, помішуючи, поки він не придбає блідо-коричневий колір. Потім зніміть з вогню і дайте охолонути.

Візьміть посуд для запікання, викладіть в неї фарш, зверху викладіть оливки. Ємність повинна бути заповнена на три чверті.

Зверху залийте картопляним пюре, посипте зверху тертим сиром. Випікайте в духовці близько 15 хвилин, поки сир не стане золотисто-коричневого кольору.