Рецепт Різдвяний пиріг з курячого фаршу фото

Різдвяний пиріг з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто , Птах , Курка , Курячий фарш
Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На святковий стіл , Різдво
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Поспішаю поділитися з вами чудовою і простий ідеєю, як приготувати різдвяний пиріг з курячого фаршу. Ситний, ароматний і дійсно класний - ідеальний варіант для святкового столу.

Опис приготування:

1. Насамперед пропустіть через м'ясорубку куряче філе. Викладіть його в глибоку миску, додайте подрібнений імбир, сіль за смаком, перець і спеції. Перемішайте і залиште в сторону, щоб фарш трохи промаринуватися.

2. Для приготування тіста з'єднайте просіяне борошно, сіль і натерте на тертці охолоджене вершкове масло. Перемішайте до однорідної крихти. Додайте трохи крижаної води, замісіть однорідне тісто. Скачайте його в кульку і приберіть в холодильник.

3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажуйте, помішуючи, до прозорості.

4. Помідори вимийте, наріжте кубиками і додайте на сковороду. Смажте з цибулею хвилин 5.

5. Викладіть фарш на сковороду. Постійно помішуйте, щоб не було великих грудочок. Смажте на середньому вогні хвилин 10. Після зніміть начинку і остудіть.

6. Дістаньте тісто з холодильника. Одну третину приблизно відкладіть, інше розкачайте тонко і викладіть у жароміцних форму.

7. Розподіліть рівним шаром начинку.

8. З відкладеного тесту можна зробити тонкі смужки, які викладіть зверху.

9. У розігрітій до 200 градусів духовці випікайте пиріг близько 35-40 хвилин.

Нехай ваші свята будуть світлими і смачними! Смачного!

  • Борошно - 1.5 склянки
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Курячий фарш - 300 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Помідор - 2 штуки
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Перець і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Насамперед пропустіть через м'ясорубку куряче філе. Викладіть його в глибоку миску, додайте подрібнений імбир, сіль за смаком, перець і спеції. Перемішайте і залиште в сторону, щоб фарш трохи промаринуватися.

2. Для приготування тіста з'єднайте просіяне борошно, сіль і натерте на тертці охолоджене вершкове масло. Перемішайте до однорідної крихти. Додайте трохи крижаної води, замісіть однорідне тісто. Скачайте його в кульку і приберіть в холодильник.

3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажуйте, помішуючи, до прозорості.

4. Помідори вимийте, наріжте кубиками і додайте на сковороду. Смажте з цибулею хвилин 5.

5. Викладіть фарш на сковороду. Постійно помішуйте, щоб не було великих грудочок. Смажте на середньому вогні хвилин 10. Після зніміть начинку і остудіть.

6. Дістаньте тісто з холодильника. Одну третину приблизно відкладіть, інше розкачайте тонко і викладіть у жароміцних форму.

7. Розподіліть рівним шаром начинку.

8. З відкладеного тесту можна зробити тонкі смужки, які викладіть зверху.

9. У розігрітій до 200 градусів духовці випікайте пиріг близько 35-40 хвилин.

Нехай ваші свята будуть світлими і смачними! Смачного!

Схожі рецепти