Пиріг з нутелою
(покроковий рецепт з фото)
Що ви скажете, якщо ми візьмемо один улюблений ваш продукт і зробимо з нього щось ще більш смачне? ідея чудова! І це можливо, якщо взятися за справу з усією відповідальністю. Спробуємо разом?
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пиріг з нутелою. Звучить вже неймовірно! І це ви ще не пробували тісто, які ми будемо місити. Воно на основі йогурту, сподобається всім без винятку. Візьміть на замітку інструкцію основи, потім з нею спробуйте і інші начинки, але ця горіхово-шоколадна паста неймовірно підходить.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Йогурт грецький - 170 грам
- Цукор тростинний - 80 грам
- Nutella - 150 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Яблучний соус - 3 Ст. Ложки (або пюре)
- Цукор білий - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Спочатку змішайте борошно, сіль, соду і розпушувач.
2. Потім додайте йогурт, тростинний цукор і пюре, натріть цедру лимона.
3. Потім замішайте тісто. Робіть це спочатку ложкою, а потім руками.
4. 1/3 тесту розподіліть на дно форми для випічки.
5. Дейл razmaž'te по перекосу Nutella.
6. З решти тіста зробіть трубочки. Покрийте ними пиріг, утворюючи візерунок у вигляді сіточки. Змастіть тісто молоком і посипте цукром.
7. Запікайте пиріг при 200 градусах протягом 30 хвилин в духовці. Подавайте випічку, коли вона трохи охолоне. Приємного чаювання!