Рецепт Кекс з нутелою фото

Кекс з нутелою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок, Для дітей, Від 3 років
Випічка, Солодке, Кекси

Ніжний кекс з вершковим смаком і улюбленої багатьма нутелою виходить більшим, ароматним і прекрасно доповнить чаювання великій компанії.

Якщо у вас в холодильнику залишилося буквально дві ложки Нутеллою і ви не знаєте як її по-чесному розділити між вашими домочадцями, спечіть цей ніжний кекс. Тим більше, що готується він легко і досить швидко. Просто дотримуйтесь кроків приготування, в яких я розповім, як приготувати смачний кекс з нутелою.

  • Вершкове масло - 180 грам
  • Цукор - 160 грам
  • Яйця курячі - 4 штуки
  • Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
  • Вершки 35% жирності - 80 мілілітрів
  • Розпушувач - 10 грам
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Nutella - 2 Ст. Ложки
кекс з нутелою - фото крок 1
Для початку підготуйте всі інгредієнти. Вершкове масло має бути кімнатної температури.
кекс з нутелою - фото крок 2
Вершкове масло збийте з цукром, додайте екстракт ванілі.
кекс з нутелою - фото крок 3
По одному введіть 4 яйця.
кекс з нутелою - фото крок 4
Додайте вершки і сметану.
кекс з нутелою - фото крок 5
Потім додайте борошно з розпушувачем і перемішайте до однорідності.
кекс з нутелою - фото крок 6
Форму для випічки змастіть маслом і викладіть в неї 2/3 тесту. В решту тіста додайте нутеллу. Нутелла повинна бути кімнатної температури.
кекс з нутелою - фото крок 7
Тісто з нутелою викладіть зверху і злегка перемішайте з білим тестом.
кекс з нутелою - фото крок 8
Кекс випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин, готовність можна перевірити дерев'яною шпажкою. Кекс трохи остудіть у формі, потім вийміть і охолодіть на решітці. Подавайте з улюбленим напоєм. Смачного!

Схожі рецепти