Кручені пончики з нутелою
(покроковий рецепт з фото)
Швидко, просто і красиво! Що ще потрібно для випічки на швидку руку? Пропоную вам простий рецепт, як приготувати кручені пончики з нутелою. Смачні булочки з хрусткою шоколадно-коричної скоринкою.
Рецепт такий простий, що з ним впорається навіть починаюча господиня. Ви також можете залучити до випічки своїх маленьких кулінарів-непосид. Кручені пончики з нутелою - ще один вид смачної випічки на полуденок, десерт, для перекусу з собою. Готуйте з задоволенням!
- Тісто листкове - 500 грам
- Nutella - 180 грам (кімнатної температури)
- Яйце - 1 штука
- Саха - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні продукти. Вийміть готове листкове тісто з морозильника за 15 хвилин до випічки. Нутелла теж повинна бути кімнатної температури. Духовку дозволите на 180 ° С.
Лист готового листкового тіста розділіть на 4 рівних прямокутника.
Кожен розкачати в одному напрямку. Намажте шоколадно-горіхову пасту (1 середня лінія) на заготівлю тесту, залишаючи трохи місця по краях.
Сверре ruletom, разрежьтевздовж майже до кінця.
Переплетіть дві частини джгутом зрізами вгору. Закріпіть тісто на кінцях.
Поверніть в кільце. Покладіть на деко з пергаментом.
Яйце злегка збийте, змастіть їм кручені заготовки. Присипте сумішшю цукру і кориці. Випікайте в розігрітій духовці протягом 25-30 хвилин до золотистої скоринки.
Смачного!