Круасани з нутелою (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділиться з вами рецептом одного американського сайту, дуже вже смачно виглядали круасани, і я вирішила повторити! І ви, вийшло дуже солодко, ніжно, просто непередаваемо!
Отже, розповідаю, як приготувати круасани з нутелою! Все виходить дуже швидко, легко і смачно! До речі, якщо магазинна нутелла вам не подобається, пропоную приготувати її вдома самостійно, на сайті ви знайдете безліч рецептів Нутеллою, вибирайте будь-який! Просто поріжте тісто, загорніть в нього шоколадну крихту і випікайте в звичайному режимі духовки, готові круасани наповніть кремом, посипте цукровою пудрою і до столу. Ласунам точно сподобається! хай щастить!
- Тісто листкове - 250 грам
- Шоколадна крихта або краплі - 0, 5 склянки
- Nutella - 100 грам
- Цукрова пудра - За смаком

Підготуйте все необхідне. Тісто розморозити при кімнатній температурі. В оригінальному рецепті використовувалися шоколадні краплі, але автор запропонувала замінити їх шоколадною крихтою, якщо таких немає під рукою.

Тісто розкладіть на столі, я трохи притрусила його борошном, поріжте на трикутники, у мене вийшло 8 штук. Тонко розгортати тісто не потрібно, краще коли круасани пишні.

Покладіть пару чайних ложок шоколадної крихти на край тесту.

Скрутіть тісто.

Надайте круасанів форму (поверніть трохи їх у формі "місяця" ), покладіть на пергамент і відправте в гарячу духовку на 12-15 хвилин. Температура - 220 градусів.

Круасани готові. Зніміть їх з дека і трохи остудіть.

Ножем для хліба зробіть розріз (ви не доходите до самого кінця).

Наповніть всередині круасан нутелою.

Готові круасани розкладіть на тарілочки, прикрасьте ягодами, фруктами, зверху посипте цукровою пудрою.

Пригощайтеся!