Рецепт Пиріг з маслятами фото

Пиріг з маслятами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На природу , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг з маслюків - смачне і не складне в приготуванні блюдо. Зараз, влітку, Ви самі можете назбирати в лісі свіженьких, молодих маслюків та приготувати з нього смачний пиріг. Не упускайте можливість!

Опис приготування:

Зараз кінець літа, самий розпал грибного періоду, а значить, саме час поговорити про страви з грибів. Існує безліч різних грибів, а рецептів їх приготування - ще більше! Цього разу ми зупинимося на маслюках, а саме, розглянемо рецепт приготування пирога з маслюків. Це один з найпростіших рецептів грибних пирогів, при цьому саму страву за смаком не поступається складним пирогів з безліччю інгредієнтів.

  • Масло - 300 грам
  • Крем - 250 мілілітрів
  • Майонез - 250 мілілітрів
  • Яйця - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Сода - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - . За смаком
  • Перець - . За смаком
пиріг з маслятами - фото крок 1
1. Спочатку готуємо начинку для пирога: Маслюки ретельно миємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками.
пиріг з маслятами - фото крок 2
2. Дрібно нарізаємо цибулину.
пиріг з маслятами - фото крок 3
3. Потім обсмажуємо нарізані маслюки з цибулею до золотистого відтінку.
пиріг з маслятами - фото крок 4
4. Всі інші інгредієнти (сметану, майонез, яйця, пшеничне борошно, соду) ретельно змішуємо, щоб утворилася густа однорідна маса. Солимо, перчим.
пиріг з маслятами - фото крок 5
5. У змащену форму вливаємо половину отримав тесту.
пиріг з маслятами - фото крок 6
6. Наверх акуратно викладаємо смажені з цибулею маслюки.
пиріг з маслятами - фото крок 7
7. Далі виливаємо в форму половину тіста. Ставимо форму в духовку і випікаємо пиріг при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
пиріг з маслятами - фото крок 8
8. Ось так, легко і просто, у нас вийшов пиріг з маслятами! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти