Рецепт Пиріг з м'ясним фаршем фото

Пиріг з м'ясним фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Для любителів несолодкої випічки пропоную дуже класну ідею, як приготувати пиріг з м'ясним фаршем на листковому тісті. Швидко, просто, дуже ситно і неймовірно смачно. Рекомендую на замітку рецепт!

Пироги з м'ясом хороші тим, що вони підходять як для сніданку, обіду або вечері, так і для перекусу, наприклад, або пікніка. В начинку крім фаршу завжди можна додати спеції і овочі за смаком, а також ароматні трави, сир, гриби. Готове листкове тісто - це ідеальний варіант для тих, хто не любить займатися тестом. Але при бажанні можна замісити і дріжджове.

  • Фарш - 350 грам
  • Сир - 250 грам
  • Тісто листкове - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
пиріг з м'ясним фаршем - фото крок 1
1. Ось такий досить простий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб спекти пиріг з фаршем в домашніх умовах.
пиріг з м'ясним фаршем - фото крок 2
2. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте до прозорості нарізаний кубиками цибулю.
пиріг з м'ясним фаршем - фото крок 3
3. Додайте фарш на сковороду. Смажте його на середньому вогні, посолити і поперчити за смаком.
пиріг з м'ясним фаршем - фото крок 4
4. Натріть на тертці сир. Для більш цікавого смаку начинки можна використовувати 2-3 виду сиру.
пиріг з м'ясним фаршем - фото крок 5
5. Обсмажений фарш перекладіть в невелику мисочку, з'єднайте з сиром. Vbeyte 1 яйце і ретельно перемішайте.
пиріг з м'ясним фаршем - фото крок 6
6. Тісто розділіть на дві частини і розкачайте. Один пласт викладіть у жароміцних форму. Розподіліть рівним шаром начинку і накрийте другим шаром тіста. Зробіть невеликий отвір в центрі. Змастіть пиріг збитим яйцем і відправте його в розігріту до 180 градусів духовку.
пиріг з м'ясним фаршем - фото крок 7
7. Запікайте хвилин 40-50 до румяности. Перед подачею трохи остудіть пиріг і наріжте його порційними шматочками.
Смачного!

Схожі рецепти