Рецепт Пиріг з куркою на кефірі фото

Пиріг з куркою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Африканська кухня , Східна кухня , Марокканська кухня
Тісто , Молочні продукти , Птах , Курка , Кефір
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Приготуємо пиріг з куркою на кефірі в східному стилі.

Опис приготування:

Такий пиріг можна подати як самостійне блюдо - закуску. А можна і до супу. Готуємо тісто, варимо курку, потім все з'єднуємо і обсмажуємо на маслі в сковороді.

  • Борошно - 2 склянки
  • Сир твердий - 200 грам
  • Кефір - 1 Склянка
  • Курка відварна - 400 грам
  • Петрушка або кріп - За смаком
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
пиріг з куркою на кефірі - фото крок 1
Борошно просіяти двічі.
пиріг з куркою на кефірі - фото крок 2
Додати сіль, розпушувач. На великій тертці натріть сир. Додайте його в тісто.
пиріг з куркою на кефірі - фото крок 3
Влийте кефір і замісити однорідне тісто. Довольго туге, ледь липнуче до рук.
пиріг з куркою на кефірі - фото крок 4
Тісто розділи 4 частини. Кожну розкачати в корж 2 см заввишки.
пиріг з куркою на кефірі - фото крок 5
На центр кожного коржика покладіть подрібнене м'ясо вареної курки. Додайте подрібненої зелені. Кінець кліпу тест, закривши начинку всередині. Розкачайте качалкою тісто знову в коло.
пиріг з куркою на кефірі - фото крок 6
Перенесіть плоску корж на гарячу сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажте з кожного боку по 3 хвилини.
пиріг з куркою на кефірі - фото крок 7
Подайте до столу, склавши стопкою. Не потрібно ще змащувати кожен пиріг. Під впливом жару і масла вони самі по собі стануть м'якими.

Схожі рецепти