Рецепт Пиріг з червоною смородиною фото

Пиріг з червоною смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Смородина , Червона смородина
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 25 хв.

Мультиварка - це та річ, без якої я тепер не уявляю свій кулінарний шлях. Найскладніше для мене - готувати в ній випічку. Але зараз я це роблю все краще і краще, практика, так би язикати

Опис приготування:

Наприклад, недавно я дізналася про те, як приготувати пиріг з червоною смородиною. За рахунок ягід текстура виходить соковитою, але тісто не розм'якне. А ще виходить хороший контраст кислого головного інгредієнта з солодким смаком тесту. Моя порада: використовуйте тільки свіжу смородину.

  • Смородина червона - 200 грам
  • Манька - 10 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 10 грам
пиріг з червоною смородиною - фото крок 1
Смородину промойте. Видаліть у ягід гілочки. Обсушити ягоди на паперовому рушнику, наприклад.
пиріг з червоною смородиною - фото крок 2
Яйця збийте з цукром в блендері.
пиріг з червоною смородиною - фото крок 3
Далі додайте соду, гаситься оцтом, і всипте борошно. Ще раз перемішайте.
пиріг з червоною смородиною - фото крок 4
Чашу мультиварки змастіть маслом і присипте борошном.
пиріг з червоною смородиною - фото крок 5
Тепер в чашу влийте тісто, а зверху висипте ягоди. Трохи притисніть їх ложкою.
пиріг з червоною смородиною - фото крок 6
Готуйте пиріг в режимі"Випічка" протягом 65 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти