Пиріг в мультиварці на сметані
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте цей неймовірно соковитий і смачний пиріг у себе вдома. За рахунок яблучно-сливової начинки, пиріг має яскравий і насичений смак. А тісто виходить м'яким і ароматним. Спробуйте і ви!
Це класичний рецепт приготування пирога в мультиварці на сметані. До того ж, даний рецепт - відмінний спосіб застосування кислої сметани. Начинку я приготував з яблук і слив, по бажанню, ви можете використовувати будь-які інші фрукти і ягоди, наприклад: груші, абрикоси або персики. Сметана ж додасть тесту необхідну кислинку. Приготуйте пиріг в мультиварці на сметані в домашніх умовах. Всього доброго!
- Крем - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - За смаком
- Зливи - 6-7 штук
- Яблука - 3-4 штук
Підготуємо начинку. Промийте яблука і сливи. Яблука поріжте часточками, сливи розділіть навпіл, а кісточки видаліть.
Збийте яйце, додавши дрібку солі.
Додайте цукор, збити до повного розчинення цукру. Потім додайте сметану.
Тепер необхідно додати просіяне борошно, перемішайте і засипте ложечку соди. Заважайте так, щоб не було грудочок.
Потім кладемо корицю.
Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом. Помістіть в неї тісто, зверху викладіть половинки слив.
Між сливами розкладіть яблука.
На мультиварці виставляємо режим "випічка" 45 хвилин.
Дайте готовому пирогу настояться 15-20 хвилин. А тепер можна їсти, смачного!