Кролик, тушкований в сметані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою мультиварки можна приготувати багато вкуснихх страв, наприклад, тушкованого в томатах і сметані кролика. Блюдо прекрасно підійде до святкового столу. Кролик поєднується з різними гарнірами.
Приготовим кролика, тушкованого в сметані в мультиварці. Насамперед обсмажуємо цибулю до напівпрозорості, потім додаємо томати без шкірки, часник і спеції. Трохи пізніше додаємо м'ясо порізаного кролика. Обсмажуємо кілька хвилин, потім додаємо сметану і томатний сік. Виставляємо режим "гасіння", продовжуємо готувати 1 час. Хай щастить!
- Тушка кролика - 1/2 штуки
- Томати у власному соку - 1 штука (банку)
- Часник - 5 зубчиків
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем - За смаком
- Базилік - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його на рослинному маслі в чаші мультиварки. Готуємо в режимі "жарка" до напівпрозорості.
З томатів знімаємо шкірку і злегка розминаємо їх ложкою. Додаємо томати до цибулі, готуємо разом 3-4 хвилини.
Додаємо пропущений через прес часник, базилік, сіль і перець. Готуємо ще 2-3 хвилини.
Кролика поділяємо на порційні шматочки і кладемо в чашу мультиварки. Готуємо разом ще кілька хвилин.
Коли м'ясо змінить колір, вливаємо півсклянки томатного соку і додаємо сметану. Перемішуємо і виставляємо режим "гасіння" 1 час.