Тушкований кролик в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Багате вітамінами і мінералами смачне м'ясо кролика приготувати неймовірно легко, особливо якщо у вас є мультиварка! З цим рецептом ви зробите чудовий корисний вечерю для всієї родини!
Якщо у вас є тушка кролика, але ви поки не знаєте, що ж з нею можна зробити, тоді сьогодні я розповім вам, як приготувати тушкованого кролика в мультиварці. Як відомо, в м'ясі кролика міститься багато мінералів і вітамінів, плюс його прийнято вважати дієтичним - так що це користь в чистому вигляді, ну а нам залишається тільки смачно його приготувати. Особисто я завжди тушу кролятину, тому що тоді м'ясо виходить особливо ніжне і соковите, ну а з мультиваркою процес готування перетворюється на справжнє задоволення. Так що готуємо всі необхідні інгредієнти, а мій детальний рецепт приготування тушкованого кролика в мультиварці допоможе вам зробити все швидко і смачно.
- Кролик тушка - 2, 5 кілограма
- Вино червоне - 50 мілілітрів
- Масло рослинне - 50 мілілітрів(+ для обжарки)
- Крем - 350 грам
- Чорний перець горошком - 6 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Зелень свіжа - 30 грам
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соус теріякі - 2 Ст. Ложки
- Кутчуп гострий - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком