Рецепт Тушкований кролик в мультиварці фото

Тушкований кролик в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Багате вітамінами і мінералами смачне м'ясо кролика приготувати неймовірно легко, особливо якщо у вас є мультиварка! З цим рецептом ви зробите чудовий корисний вечерю для всієї родини!

Опис приготування:

Якщо у вас є тушка кролика, але ви поки не знаєте, що ж з нею можна зробити, тоді сьогодні я розповім вам, як приготувати тушкованого кролика в мультиварці. Як відомо, в м'ясі кролика міститься багато мінералів і вітамінів, плюс його прийнято вважати дієтичним - так що це користь в чистому вигляді, ну а нам залишається тільки смачно його приготувати. Особисто я завжди тушу кролятину, тому що тоді м'ясо виходить особливо ніжне і соковите, ну а з мультиваркою процес готування перетворюється на справжнє задоволення. Так що готуємо всі необхідні інгредієнти, а мій детальний рецепт приготування тушкованого кролика в мультиварці допоможе вам зробити все швидко і смачно.

  • Кролик тушка - 2, 5 кілограма
  • Вино червоне - 50 мілілітрів
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів(+ для обжарки)
  • Крем - 350 грам
  • Чорний перець горошком - 6 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Зелень свіжа - 30 грам
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Соус теріякі - 2 Ст. Ложки
  • Кутчуп гострий - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
тушкований кролик в мультиварці - фото крок 1
Тушку кролика ми промиваємо і обробляв, на 4 частини, заливаємо їх холодною водою і залишаємо на 8 годин.
тушкований кролик в мультиварці - фото крок 2
Після закінчення часу вливаємо воду, висушуємо м'ясо і ділимо його на порційні шматочки. Далі ми подрібнюємо часник і змішуємо його з сіллю і чорним перцем, цією сумішшю натираємо кожен шматочок м'яса, трохи скроплюємо вином, додаємо рослинне масло, перець горошком і лавровий лист, надягати 2 години в холодильник.
тушкований кролик в мультиварці - фото крок 3
Включаємо на мультиварці режим"Жарка" і наливаємо в чашу рослинне масло. Викладаємо в неї промариноване м'ясо і обсмажуємо по 20 хвилин з кожного боку.
тушкований кролик в мультиварці - фото крок 4
Потім додаємо нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, смажимо ще хвилин 5-7.
тушкований кролик в мультиварці - фото крок 5
Потім додаємо терту на крупній тертці моркву і ще пару хвилин смажимо все.
тушкований кролик в мультиварці - фото крок 6
Поки м'ясо з овочами обсмажують, ми приготуємо соус. У глибокій мисці змішуємо сметану, гірчицю, терияки, кетчуп і подрібнену зелень, додаємо трохи води і перемішуємо.
тушкований кролик в мультиварці - фото крок 7
Потім ми заливаємо приготований соус в мультиварку і перемішуємо. Включаємо режим"Гасіння" і час 1 час.
тушкований кролик в мультиварці - фото крок 8
Наше мяско готово і ми можемо подавати його до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти