Рецепт Тушкований кролик в мультиварці «Redmond» фото

Тушкований кролик в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Соковите м'ясо кролика, тушковане у вині, ви можете сміливо подати і найвибагливішим гурманам на святкову вечерю. Ідеально з овочами і легкими салатами. Показую рецепт приготування вам на замітку!

Опис приготування:

Кролик і вино - це безпрограшна комбінація. Для приготування тушкованого кролика в мультиварці"Редмонд" з 3-4 порції нам знадобиться дві кролячі ніжки середньої жирності, два келихи червоного сухого вина (каберне або Мерло). Як на мене, найкраще з кроликом поєднуються овочі. Поетом пропоную у вигляді гарніру приготувати ще морквину, запечену в духовці. Її можете замаринувати в соєвому соусі.

  • Кролик - 500-600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Обкладинка - 0, 5 штуки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Морквина - 10-12 штуки
  • Масло оливкове - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Вино червоне - 2 склянки
  • Соєвий соус - 0, 5 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 0, 5 Ст. Ложки
тушкований кролик в мультиварці
Підготуйте всі інгредієнти.
тушкований кролик в мультиварці
Підготуйте маринад, в якому буде маринуватися кролик: з'єднайте вино, корицю, дві столові ложки оливкової олії, лавровий лист і ваші улюблені спеції. Поріжте цибулю крупно, четвертинками. Додайте його до маринаду, також додайте часник порізаний. У цій суміші замаринуйте кролика на годину приблизно (можна і більше).
Потім умочіть злегка паперовими рушниками м'ясо і обсмажте на сильному вогні (пару хвилин) в оливковій олії.
тушкований кролик в мультиварці
Викладіть обсмаженого кролика в мультиварку, додайте цибуля маринована і половину маринаду, що залишився. Виставте режим"Гасіння" на півгодини або на 40 хвилин.
тушкований кролик в мультиварці
Поки кролик гаситься в мультиварці, приготуйте морквину. Промийте її ретельно, якщо морквина молода, можете її не чистити навіть. З'єднайте діжонську гірчицю, соєвий соус, можете додати подрібнений часник і суміш перців запашних. Морквину полийте отриманою сумішшю і відправте запікатися до рум'яної скоринки і м'якості в духовку при 190 градусах. Хвилин 15-20 це займе. Можете приготувати моркву на грилі (або підібрати інші овочі).
тушкований кролик в мультиварці
Маринад, що залишився від кролика, можете розігріти на сковороді і навіть довести до кипіння злегка. Він не Іспарті, зате м'ясо їм можна буде полити перед подачею.
тушкований кролик в мультиварці
Кролик, тушкований в мультиварці, виходить дуже ніжним, а соус з маринаду - дуже пікантним і підходить до м'яса.
тушкований кролик в мультиварці
Готового тушкованого кролика в мультиварці"Редмонд" подавайте з морквою і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти