Тушкований кролик з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати тушкованого кролика з картоплею в мультиварці в домашніх умовах. Страва смачна, ситне і дуже соковите, вам обов'язково сподобається! Будемо готувати в вершках!
Рецепт приготування тушкованого кролика з картоплею в мультиварці - для вас! Спробуйте і переконайтеся самі: вийде дуже ситне, але при цьому неймовірно ніжне і делікатне за смаком страви. Ніжний кролик прямо тане в роті! До речі, картоплі можна додати і побільше, я в наступний раз так і зроблю!
- Кролик - 1.5 кілограма
- Вершки - 250 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Часник - 3 зубчики
1. Кролика розморозимо і разелаем на порційні шматки. Промиємо, обсушити, кожен шматочок натираємо спеціями. Складаємо в чашу мультиварки, скроплюємо маслом.
2. Додамо далі морквину, цибуля і картоплю, в режимі "жарка" нехай готується півгодини. Періодично помішуйте. Потім вливаємо вершки, додаємо роздавлений часник і спеції за смаком. Доливаємо воду так, щоб вона трохи покривала вміст. В режимі "гасіння" готуємо ще годину.
3. Коли пройде година, перевірте м'ясо і картоплю на готовність. Якщо все добре - подаємо блюдо, А якщо ні - тушкуємо ще 15 хвилин. Готово!