Рецепт Тушкований кролик з картоплею в мультиварці фото

Тушкований кролик з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хочу розповісти, як приготувати тушкованого кролика з картоплею в мультиварці в домашніх умовах. Страва смачна, ситне і дуже соковите, вам обов'язково сподобається! Будемо готувати в вершках!

Опис приготування:

Рецепт приготування тушкованого кролика з картоплею в мультиварці - для вас! Спробуйте і переконайтеся самі: вийде дуже ситне, але при цьому неймовірно ніжне і делікатне за смаком страви. Ніжний кролик прямо тане в роті! До речі, картоплі можна додати і побільше, я в наступний раз так і зроблю!

  • Кролик - 1.5 кілограма
  • Вершки - 250 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
тушкований кролик з картоплею в мультиварці - фото крок 1
1. Кролика розморозимо і разелаем на порційні шматки. Промиємо, обсушити, кожен шматочок натираємо спеціями. Складаємо в чашу мультиварки, скроплюємо маслом.
тушкований кролик з картоплею в мультиварці - фото крок 2
2. Додамо далі морквину, цибуля і картоплю, в режимі"Жарка" нехай готується півгодини. Періодично помішуйте. Потім вливаємо вершки, додаємо роздавлений часник і спеції за смаком. Доливаємо воду так, щоб вона трохи покривала вміст. В режимі"Гасіння" готуємо ще годину.
тушкований кролик з картоплею в мультиварці - фото крок 3
3. Коли пройде година, перевірте м'ясо і картоплю на готовність. Якщо все добре - подаємо блюдо, А якщо ні - тушкуємо ще 15 хвилин. Готово!

Схожі рецепти