Індичка в сметані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете приготувати що-небудь одночасно смачне, корисне і нескладне, то цей варіант, як приготувати індичку в сметані в мультиварці, підійде вам як не можна краще.
Ось такий доступний і простий варіант, як приготувати індичку в сметані в мультиварці. Доповнити перед подачею можна гарніром, овочами або скибочкою хліба, наприклад.
Пригощайтеся!
- Індичка - 300 грам
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Часник - 2-4 зубчиків
- Помідор - 2 штуки (по бажанню)
1
Вимийте і трохи просушіть індичку. Використовувати можна як філе, так і гомілку без шкірки, наприклад.
2
Додати сіль, поперчіть, додайте улюблені спеції. Викладіть в миску сметану.
3
Очистіть і пропустіть через прес часник. Додайте його до м'яса.
4
Зніміть з помідора шкірку, наріжте овоч кубиками або натріть на тертці, наприклад. Ви також можете використовувати томатний соус або чилі, наприклад.
5
Все як слід перемішайте і приберіть в холодильник, якщо є час, хоча б на півгодинки.
6
На дно чаші мультиварки налийте трохи олії, розігрійте в режимі "жарка" .
7
Викладіть шматочки птиці, обсмажте буквально по парі хвилин з кожного боку.
8
Тепер накрийте кришкою і включіть режим "гасіння" . Залежно від потужності техніки, вам знадобиться від 40 до 90 хвилин, щоб м'ясо як слід протушкувати.