Пікантні грінки
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати пікантні грінки. Вони чудово підійдуть до будь-яких перших страв або стануть відмінною закускою до чаю і кави. Дивіться рецепт!
Пропоную чудовий рецепт швидких і ароматних грінок, запечених з сиром в духовці. Смачно і просто! хрусткі зовні, а всередині м'які і звичайно ж шалено ароматні і апетитні! Відмінний початок дня або як альтернатива хлібу на обід або вечерю. Спробуйте!
- Кнопка - 10 скибочок
- Вершкове масло - 50 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Часник - 1 зубчик
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Сир - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець червоний пекучий - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь розм'якшити при кімнатній температурі.
Батон наріжте тонкими скибочками (у мене вже нарізний).
З'єднайте розм'якшене вершкове масло, зелень, гірчицю, пропущений через прес часник і червоний перець. Додайте трохи солі за смаком і перемішайте.
Натріть сир на тертці.
Скибочки батона намажте ароматним маслом і викладіть на деко. Зверху посипте тертим сиром.
Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 5-7 хвилин або до розплавлення сиру.
Пікантні грінки готові. Відразу ж подавайте до столу. Смачного!