Пікантні котлети в перцевих кільцях
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і ароматні котлети можна запекти в кільцях солодкого перцю. Так буде смачніше, яскравішим і цікавішим! Спробуйте!
При бажанні таким же чином можна приготувати котлети в кільцях кабачка, баклажана, картоплі. Фантазуйте! паприка, свіжа зелень і солодкий перець додасть страві пікантності і, безсумнівно, соковитість.
- Фарш домашній - 500 грам
- Цибуля зелена - 1/2 пучка
- Зелень - 1/2 пучка (петрушка і селера)
- Хлібні крихти - 1/2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Томати протерті - 1 Склянка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
Сміливі фарш з яловичини і свинини. Додайте дрібно шінкованной зелена цибуля і зелень петрушки, селери.
Посоліть і поперчіть за смаком, додати перець, хлібні крихти і одне яйце. Добре вимішайте фарш, відбийте кілька разів і приберіть в холодильник на півгодини.
Солодкий перець вимийте, наріжте кільцями, видаліть насіння і перегородки.
Сформуйте кульки з фаршу і покладіть їх в перцеві кільця.
Запаніруйте котлети в борошні, умочіть у збите з сіллю яйце.
Обсмажте на олії до рум'яної скоринки з двох сторін.
Залийте протертими помідорами і тушкуйте під кришкою на невеликому вогні 20 хвилин.
Подавайте гарячими зі складним гарніром. У мене на гарнір кабачки, смажені з картоплею і часником. Добре підійдуть і макарони.