Пікантні млинці з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
До червоній рибі ставлюся з великою любов'ю і трепетом, тому якщо купую її, то кожен раз намагаюся зробити що-небудь цікаве і смачне. Розповім, як приготувати пікантні млинці з сьомгою.
Такі млинці я готував на святкування Нового року, вони шикарно виглядають на столі у вигляді закуски. Їх смак ніжний і пікантний одночасно, додаю до рибку зелень і вершковий сир. Сьомгу використовую слабосоленую, млинці виходять дуже смачними, а готуються неймовірно просто.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукровий пісок - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1 Склянка
- Тепла вода - За смаком
- Слабосолона сьомга - За смаком
- Вершковий сир - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
1. У миску кладу яйця, збиваю їх з цукром і сіллю, вливаю молоко і всипав пшеничне борошно, розбавляю трохи теплою водою до консистенції трохи густіше молока. Сковороду розігріваю, випікаю тонкі млинці.
2. Зелень мою і подрібнюю дрібно ножем (можна також використовувати кріп або шпинат).
3. Сьомгу нарізаю шматочками товщиною 1-1, 5 см, шкірку зрізаю.
4. Викладаю млинець на стіл, змащую його вершковим сиром.
5. Посипаю дрібно нарубаної петрушкою, викладаю сьомгу.
6. Повертаю млинець рулетом, такі ж дії проводжу і з іншими млинцями.
7. Нарізаю кожен на 3 частини по діагоналі, укладаю красиво на блюдо, смачного!