Піджарка з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Існує безліч рецептів других блюд, де використовується телятина. Ось один з таких рецептів! Легка піджарка з яловичого м'яса з морквою, цибулею і томатним соусом. Просто, ароматно і дуже ситно!
Опис приготування:
До вашої уваги - простий рецепт приготування піджарки з телятини. Блюдо неймовірно просте і дуже смачне! М'ясо обсмажують на сковороді, а потім гаситься разом з цибулею і морквою в невеликій кількості води і томатного соусу. На гарнір подайте відварну картоплю. Хай щастить!
- Телятина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатний соус - 3 Ст. Ложки
- Вода - 250 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Телятину промиваємо та нарізаємо середніми кубиками. Присипаємо сіллю і перцем.
Обсмажуємо м'ясо з усіх боків на олії.
Тим часом натріть на тертці моркву, цибулю порізати півкільцями.
Додайте овочі до м'яса і влийте воду. Тушіте, помішуючи, на мінімальному вогні 45-50 хвилин.
Для 10 хвилин до готовності додайте томатний соус.
Смачного!