Рецепт Піджарка з телятини фото

Піджарка з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Телятина , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Існує безліч рецептів других блюд, де використовується телятина. Ось один з таких рецептів! Легка піджарка з яловичого м'яса з морквою, цибулею і томатним соусом. Просто, ароматно і дуже ситно!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування піджарки з телятини. Блюдо неймовірно просте і дуже смачне! М'ясо обсмажують на сковороді, а потім гаситься разом з цибулею і морквою в невеликій кількості води і томатного соусу. На гарнір подайте відварну картоплю. Хай щастить!

  • Телятина - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатний соус - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
піджарка з телятини - фото крок 1
Телятину промиваємо та нарізаємо середніми кубиками. Присипаємо сіллю і перцем.
піджарка з телятини - фото крок 2
Обсмажуємо м'ясо з усіх боків на олії.
піджарка з телятини - фото крок 3
Тим часом натріть на тертці моркву, цибулю порізати півкільцями.
піджарка з телятини - фото крок 4
Додайте овочі до м'яса і влийте воду. Тушіте, помішуючи, на мінімальному вогні 45-50 хвилин.
піджарка з телятини - фото крок 5
Для 10 хвилин до готовності додайте томатний соус.
піджарка з телятини - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти