Піджарка з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч рецептів других блюд, де використовується телятина. Ось один з таких рецептів! Легка піджарка з яловичого м'яса з морквою, цибулею і томатним соусом. Просто, ароматно і дуже ситно!
До вашої уваги - простий рецепт приготування піджарки з телятини. Блюдо неймовірно просте і дуже смачне! М'ясо обсмажують на сковороді, а потім гаситься разом з цибулею і морквою в невеликій кількості води і томатного соусу. На гарнір подайте відварну картоплю. Хай щастить!
- Телятина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатний соус - 3 Ст. Ложки
- Вода - 250 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Телятину промиваємо та нарізаємо середніми кубиками. Присипаємо сіллю і перцем.

Обсмажуємо м'ясо з усіх боків на олії.

Тим часом натріть на тертці моркву, цибулю порізати півкільцями.

Додайте овочі до м'яса і влийте воду. Тушіте, помішуючи, на мінімальному вогні 45-50 хвилин.

Для 10 хвилин до готовності додайте томатний соус.

Смачного!