Піджарка для супу
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як готується піджарка для супу. Готувати її ми будемо самим класичним способом. Нам знадобляться цибулю і моркву - ось і весь набір. Така заправка розмалює будь суп!
Вперше це блюдо з'явилося в узбецької кухні. З піджаркою будь суп ставав духмяний і смачний. Російська кухня із задоволенням перейняла традицію використовувати в супах піджарку. Приємного приготування!
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки

Свіжу моркву очищаємо від шкірки за допомогою картоплечистки або звичайного ножа. Промиваємо під водою і натираємо на крупній тертці.

Переходимо до другого інгредієнта. Цибуля ріпчаста чистимо від лушпиння і обполіскувати під водою. Викладаємо на дошку і нарізаємо невеликими кубиками.

Ставимо сковороду на середній вогонь, додаємо рослинне масло (rafinirovannoe). Як тільки масло нагріється, кидаємо в сковорідку наші подрібнені овочі - цибулю і моркву. Обсмажуємо кілька хвилин, періодично перемішуючи, щоб овочі не пригорали. Потім, як тільки вони підрум'яняться, солимо і перчимо до смаку. Піджарка готова! Можна викладати її в суп!