Рецепт Піджарка для супу фото

Піджарка для супу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 5
Час приготування: 20 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як готується піджарка для супу. Готувати її ми будемо самим класичним способом. Нам знадобляться цибулю і моркву - ось і весь набір. Така заправка розмалює будь суп!

Опис приготування:

Вперше це блюдо з'явилося в узбецької кухні. З піджаркою будь суп ставав духмяний і смачний. Російська кухня із задоволенням перейняла традицію використовувати в супах піджарку. Приємного приготування!

  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
піджарка для супу - фото крок 1
Свіжу моркву очищаємо від шкірки за допомогою картоплечистки або звичайного ножа. Промиваємо під водою і натираємо на крупній тертці.
піджарка для супу - фото крок 2
Переходимо до другого інгредієнта. Цибуля ріпчаста чистимо від лушпиння і обполіскувати під водою. Викладаємо на дошку і нарізаємо невеликими кубиками.
піджарка для супу - фото крок 3
Ставимо сковороду на середній вогонь, додаємо рослинне масло (rafinirovannoe). Як тільки масло нагріється, кидаємо в сковорідку наші подрібнені овочі - цибулю і моркву. Обсмажуємо кілька хвилин, періодично перемішуючи, щоб овочі не пригорали. Потім, як тільки вони підрум'яняться, солимо і перчимо до смаку. Піджарка готова! Можна викладати її в суп!

Схожі рецепти