Підосичники в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте смажені підосичники зі сметаною в мультиварці. Гриби виходять неймовірно ніжними і смачними. Пальчики оближеш!
При приготуванні красноголовців в мультиварці зберігаються всі корисні властивості цих чудових грибів. Так приступимо ж!
- Підосичники - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Спочатку треба ретельно очистити підосичники.
2. Гриби нарізаємо тонкими шматочками. Нашінковиваем головку ріпчастої цибулі. У мультиварку наливаємо рослинне масло і складаємо туди цибулю з грибами, солимо за смаком.
3. Смажимо гриби в мультиварці в режимі "випічка" протягом 40 хвилин.
4. Додаємо сметану.
5. Перемішаємо і продовжуємо обсмажувати протягом 10 хвилин.
6. Після сигналу підосичники в сметані в мультиварці готові! Накладаємо по тарілках і подаємо до столу. Смачного!