Рецепт Підлива з томатної пасти фото

Підлива з томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , Томатна паста
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Чудова підлива до м'ясних і рибних страв, до каш і картоплі. Готувати легко і просто! А смак - пальчики оближеш. Готуємо підливу з томатної пасти!

Опис приготування:

Рецепт приготування підливи з томатної пасти ну дуже простий. Смак страви ви легко можете міняти збільшуючи або зменшуючи кількість солі і цукру. У нашій родині цю підливу люблять саме такий - трохи солодкуватого. Подавати її можна і холодної і гарячої. Готуйте і шукайте свій смак.

  • Томатна паста - 70 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка (за смаком)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (середнього розміру)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Сухі пряні трави - 2 щіпки
підлива з томатної пасти - фото крок 1
Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його на рослинному маслі до легкого золотистого кольору.
підлива з томатної пасти - фото крок 2
Поки смажиться цибуля, займемося томатом. Змішуємо томатну пасту, цукор, сіль і борошно.
підлива з томатної пасти - фото крок 3
Додаємо воду в суміш, що вийшла і добре розмішуємо.
підлива з томатної пасти - фото крок 4
Виливаємо в сковорідку з підсмажити цибулею. Варимо до загустіння. Постійно помішувати.
підлива з томатної пасти - фото крок 5
Як тільки підлива початку загусати, додаємо сухі спеції і лавровий лист і прибираємо сковорідку з плити. Даємо постояти хвилини 3 під кришкою і можна подавати до столу.

Схожі рецепти