Рецепт Підлива з м'ясом фото

Підлива з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси

Підлива з м'ясом - моє улюблене чергову страву. Завжди смачно, завжди ситно і всі задоволені, особливо чоловіки. Підливу можна готувати в глибокій сковороді, гусятниці або в мультиварці.

Підлива з м'ясом готується класично в гусятниці або маленькому казані. Якщо у вас немає мультиварки можете розігріти глибоку посуд з товстим дном, обсмажити м'ясо з цибулею, додати моркву та печериці, обсмажити все хвилин п'ять на сильному вогні постійно помішуючи, а потім додайте бульйон і приправи з томатом і сметаною. Закрийте всі кришкою і тушкуйте до готовності на дуже слабкому кипінні. Буде дуже смачно! Смачного!

  • Свинина - 700 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 250 грам
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон - 1 Склянка
  • Гострий соус томатний - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Спеції - За смаком
  • Олія - За смаком (для смаження)
підлива з м'ясом - фото крок 1
Порізати печериці.
підлива з м'ясом - фото крок 2
Порізати м'ясо.
підлива з м'ясом - фото крок 3
У чашу мультиварки налийте олію, помістіть м'ясо, печериці, цибуля і морковь.Тушіте на режимі "жарка" 15 хвилин.
підлива з м'ясом - фото крок 4
Додайте приправи, сметану і томатний соус і пасту. Влийте бульйон, все розмішайте.
підлива з м'ясом - фото крок 5
Поставте на режим "гасіння" з 1 час 10 хвилин.
підлива з м'ясом - фото крок 6
Подайте підливу з м'ясом з відвареною картоплею. Смачного!

Схожі рецепти