Підлива з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Підлива з м'ясом - моє улюблене чергову страву. Завжди смачно, завжди ситно і всі задоволені, особливо чоловіки. Підливу можна готувати в глибокій сковороді, гусятниці або в мультиварці.
Підлива з м'ясом готується класично в гусятниці або маленькому казані. Якщо у вас немає мультиварки можете розігріти глибоку посуд з товстим дном, обсмажити м'ясо з цибулею, додати моркву та печериці, обсмажити все хвилин п'ять на сильному вогні постійно помішуючи, а потім додайте бульйон і приправи з томатом і сметаною. Закрийте всі кришкою і тушкуйте до готовності на дуже слабкому кипінні. Буде дуже смачно! Смачного!
- Свинина - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 1 Склянка
- Гострий соус томатний - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Спеції - За смаком
- Олія - За смаком (для смаження)

Порізати печериці.

Порізати м'ясо.

У чашу мультиварки налийте олію, помістіть м'ясо, печериці, цибуля і морковь.Тушіте на режимі "жарка" 15 хвилин.

Додайте приправи, сметану і томатний соус і пасту. Влийте бульйон, все розмішайте.

Поставте на режим "гасіння" з 1 час 10 хвилин.

Подайте підливу з м'ясом з відвареною картоплею. Смачного!