Рецепт Підлива з індички фото

Підлива з індички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пікантний і насичений смак цієї підливи підкорить вас, це точно! Ароматна і ніжна, вона прекрасно поєднується з будь-яким гарніром. А готується таке блюдо дуже легко і дуже просто. Читаємо і готуємо!

Смачна і соковита підлива з індички дуже гармонійно поєднується з рисом або локшиною. Ароматна і дуже смачна, вона неодмінно сподобається вам і смаком, і легкістю приготування. Я поділюся з вами цим простим рецептом і розповім, як приготувати підливу з індички. Складного нічого немає, всі продукти цілком доступні. Якщо ви захочете отримати густу підливу, перед тим, як заливати розведену томатну пасту, додайте до овочів з м'ясом ложку борошна.

  • Філе індички - 300 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (червоний або звичайний)
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Помідор черрі - 5-6 штук
  • Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Каррі - 1-2 Щепоток
  • Паприка мелена - 2 щіпки
  • Базилік сушений - 1-2 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
підлива з індички - фото крок 1
Філе індички нарізаємо невеликими шматочками.
підлива з індички - фото крок 2
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, на середньому вогні обсмажуємо шматочки індички хвилин 5-6.
підлива з індички - фото крок 3
У перцю видаляємо серцевину з насінням, нарізаємо перець тонкою соломкою.
підлива з індички - фото крок 4
Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями або півкільцями.
підлива з індички - фото крок 5
Білу частину цибулі порею нарізаємо тонкими кільцями.
підлива з індички - фото крок 6
До обсмаженого м'яса додаємо підготовлені овочі, перемішуємо і тушкуємо під кришкою хвилин 5-7.
підлива з індички - фото крок 7
Помідори черрі розрізаємо навпіл і додаємо до індички з овочами. Посипаємо сіллю, паприка, перцем і базиліком.
підлива з індички - фото крок 8
Томатну пасту розводимо з водою, її кількість залежить від того, яку підливу ви хочете отримати: густу або рідку. Додаємо каррі і виливаємо цю суміш в сковороду до індички з овочами. Перемішуємо і тушкуємо хвилин 10-15.

Схожі рецепти