Підлива з індички
(покроковий рецепт з фото)
Пікантний і насичений смак цієї підливи підкорить вас, це точно! Ароматна і ніжна, вона прекрасно поєднується з будь-яким гарніром. А готується таке блюдо дуже легко і дуже просто. Читаємо і готуємо!
Смачна і соковита підлива з індички дуже гармонійно поєднується з рисом або локшиною. Ароматна і дуже смачна, вона неодмінно сподобається вам і смаком, і легкістю приготування. Я поділюся з вами цим простим рецептом і розповім, як приготувати підливу з індички. Складного нічого немає, всі продукти цілком доступні. Якщо ви захочете отримати густу підливу, перед тим, як заливати розведену томатну пасту, додайте до овочів з м'ясом ложку борошна.
- Філе індички - 300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (червоний або звичайний)
- Лук-пориста - 1 штука
- Помідор черрі - 5-6 штук
- Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Каррі - 1-2 Щепоток
- Паприка мелена - 2 щіпки
- Базилік сушений - 1-2 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
Філе індички нарізаємо невеликими шматочками.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, на середньому вогні обсмажуємо шматочки індички хвилин 5-6.
У перцю видаляємо серцевину з насінням, нарізаємо перець тонкою соломкою.
Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями або півкільцями.
Білу частину цибулі порею нарізаємо тонкими кільцями.
До обсмаженого м'яса додаємо підготовлені овочі, перемішуємо і тушкуємо під кришкою хвилин 5-7.
Помідори черрі розрізаємо навпіл і додаємо до індички з овочами. Посипаємо сіллю, паприка, перцем і базиліком.
Томатну пасту розводимо з водою, її кількість залежить від того, яку підливу ви хочете отримати: густу або рідку. Додаємо каррі і виливаємо цю суміш в сковороду до індички з овочами. Перемішуємо і тушкуємо хвилин 10-15.