Рецепт Підлива з індички в мультиварці фото

Підлива з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Підлива з індички, якщо правильно її приготувати, виходить смачною і ароматною. М'ясо індички стане ніжним, насититься соками овочів і вершків. Готується підлива легко, а з помічницею - і поготів.

Опис приготування:

З м'яса індички можна приготувати безліч страв. А з такою помічницею, як мультиварка, господиня ще й встигне викроїти час на себе, поки розумна машина буде готувати. Підливу з індички приготувати дуже легко, варіантів цієї страви багато. Я запропоную вам один з них і розповім, як приготувати підливу з індички в мультиварці. Процес нескладний, почнемо?

1. Філе індички вимиємо й наріжемо на невеликі шматочки.

2. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, включаємо режим"Жарка" або"Випічка" і обсмажуємо індичку приблизно 10 хвилин. Кришку мультиварки не закриваємо, м'ясо періодично перемішуємо.

3. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо цибулю на дрібні кубики, моркву натираємо на тертці.

4. Чистимо і моєму гриби, потім нарізаємо їх або кубиками, або пластинками.

5. Додаємо до обсмаженої індичці цибулю та печериці, перемішуємо, обсмажуємо пару хвилин.

6. Додаємо моркву і заливаємо воду і вершки. Додаємо сіль і перець.

7. Перемішуємо, закриваємо кришку мультиварки, виставляємо режим"Гасіння" з 30 хвилин.

У підсумку отримуємо смачне і соковите блюдо, яке можна подавати до столу з будь-яким гарніром.

  • Філе індички - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Печериці - 150-200 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
З м'яса індички можна приготувати безліч страв. А з такою помічницею, як мультиварка, господиня ще й встигне викроїти час на себе, поки розумна машина буде готувати. Підливу з індички приготувати дуже легко, варіантів цієї страви багато. Я запропоную вам один з них і розповім, як приготувати підливу з індички в мультиварці. Процес нескладний, почнемо?

1. Філе індички вимиємо й наріжемо на невеликі шматочки.

2. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, включаємо режим"Жарка" або"Випічка" і обсмажуємо індичку приблизно 10 хвилин. Кришку мультиварки не закриваємо, м'ясо періодично перемішуємо.

3. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо цибулю на дрібні кубики, моркву натираємо на тертці.

4. Чистимо і моєму гриби, потім нарізаємо їх або кубиками, або пластинками.

5. Додаємо до обсмаженої індичці цибулю та печериці, перемішуємо, обсмажуємо пару хвилин.

6. Додаємо моркву і заливаємо воду і вершки. Додаємо сіль і перець.

7. Перемішуємо, закриваємо кришку мультиварки, виставляємо режим"Гасіння" з 30 хвилин.

У підсумку отримуємо смачне і соковите блюдо, яке можна подавати до столу з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти