Підлива з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Підлива з індички, якщо правильно її приготувати, виходить смачною і ароматною. М'ясо індички стане ніжним, насититься соками овочів і вершків. Готується підлива легко, а з помічницею - і поготів.
З м'яса індички можна приготувати безліч страв. А з такою помічницею, як мультиварка, господиня ще й встигне викроїти час на себе, поки розумна машина буде готувати. Підливу з індички приготувати дуже легко, варіантів цієї страви багато. Я запропоную вам один з них і розповім, як приготувати підливу з індички в мультиварці. Процес нескладний, почнемо?
1. Філе індички вимиємо й наріжемо на невеликі шматочки.
2. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, включаємо режим "жарка" або "випічка" і обсмажуємо індичку приблизно 10 хвилин. Кришку мультиварки не закриваємо, м'ясо періодично перемішуємо.
3. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо цибулю на дрібні кубики, моркву натираємо на тертці.
4. Чистимо і моєму гриби, потім нарізаємо їх або кубиками, або пластинками.
5. Додаємо до обсмаженої індичці цибулю та печериці, перемішуємо, обсмажуємо пару хвилин.
6. Додаємо моркву і заливаємо воду і вершки. Додаємо сіль і перець.
7. Перемішуємо, закриваємо кришку мультиварки, виставляємо режим "гасіння" з 30 хвилин.
У підсумку отримуємо смачне і соковите блюдо, яке можна подавати до столу з будь-яким гарніром.
- Філе індички - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Печериці - 150-200 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
1. Філе індички вимиємо й наріжемо на невеликі шматочки.
2. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, включаємо режим "жарка" або "випічка" і обсмажуємо індичку приблизно 10 хвилин. Кришку мультиварки не закриваємо, м'ясо періодично перемішуємо.
3. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо цибулю на дрібні кубики, моркву натираємо на тертці.
4. Чистимо і моєму гриби, потім нарізаємо їх або кубиками, або пластинками.
5. Додаємо до обсмаженої індичці цибулю та печериці, перемішуємо, обсмажуємо пару хвилин.
6. Додаємо моркву і заливаємо воду і вершки. Додаємо сіль і перець.
7. Перемішуємо, закриваємо кришку мультиварки, виставляємо режим "гасіння" з 30 хвилин.
У підсумку отримуємо смачне і соковите блюдо, яке можна подавати до столу з будь-яким гарніром.