Підлива з свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Часто бувають ситуації, коли до готування руки вже зовсім не доходять. Чи не морити ж сім'ю сухими гарнірами через це? Так що ось вам простий рецепт підливи зі свинини в мультиварці, смачно і легко!
Як вид, спосіб, як зробити підливу зі свинини в мультиварці на ділі виявляється вкрай простим і дуже швидким. Так що в черговий раз хочеться сказати спасибі тому геніальної людини, який придумав мультиварку! Просто незамінна помічниця, думаю, все те, у кого це чудо техніки є, мене підтримають. Так що ось вам мій швидкий і простий рецепт підливи зі свинини в мультиварці, рекомендую!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. М'ясо краще взяти більш ласий. Ріжемо його брусочками по 2 см завтовшки, викладаємо в чашу мультиварки зі спеціями за смаком. Включаємо режим "жарка" і не закриваючи кришку чекаємо 5 хвилин.
2. Додамо тепер подрібнені цибулю і моркву, перемішаємо. Смажимо ще 3 хвилини, після чого додамо 2 мультіварочних склянки води, закриємо кришкою, і в режимі "гасіння" тримаємо 10 хвилин.
3. Відкриваємо кришку і перевіряємо свинину на готовність. Якщо сирувата, - тушкуйте ще, але мені цього часу цілком вистачило.
4. І тепер можна нашу підливу подавати! Дуже смачно з рисом і пюре!