Підлива з свинини з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і універсальне блюдо, яке підійде для картоплі, макаронів або будь-якої каші. Читаємо рецепт, як приготувати підливу з свинини з вершками. Готується блюдо просто, а виходить дуже смачно.
Найприємніше в приготуванні підливи - то, що її можна подавати абсолютно з будь-якими гарнірами, а також те, що в повсякденному житті її вистачить на кілька днів, і вам не доведеться щодня стояти біля плити. При такому приготуванні свинина просто тане в роті.
- Свинина - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Rafinirovannoe масло - 3 Ст. Ложки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Соус чилі - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 1/2 склянки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Перець мелений - 1 Чайна ложка
- Кріп - 0, 5 пучка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль і приправа до м'яса - За смаком
1. М'ясо миємо й витираємо-обсушуємо паперовим рушником, після чого нарізаємо шматочками, трохи відбиваємо і нарізаємо соломкою.
2. Чистий цибулю, миємо й нарізаємо дрібними кубиками. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо трохи рафінованої олії і обсмажуємо м'ясо з цибулею до появи золотистої скоринки, солимо і додаємо до смаку приправи.
3. Для приготування соусу борошно розводимо вершками, додаємо соус чилі і сметану, перемішуємо.
4. Готовий соус вливаємо до м'яса, перемішуємо і накриваємо кришкою, тушкуємо на маленькому вогні 10-15 хвилин.
5. Кріп дрібно рубаємо, додаємо його до підливі, кладемо лавровий лист, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 5-7 хвилин. Готову підливу подаємо до гарніру, смачного!